- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Tenyleg fair dolog osszehasonlitani a teljesen ujat es az eggyel korabbit
Honnan tudod, hogy ugyan olyan uarch lesz. Ha nezted a slideokat akkor lathattad a nagybetus NEW feliratot. Egy leak ota pedig tudjuk, hogy "completely new".
En csak azt hallom a pascal ipc-ben nem nott a mxw2-hoz kepest es emiatt sokan fanyalognak is. Csupan orjellel, bruteforce-szal oldja meg a teljesitmeny kerdeset.
-
Valdez
őstag
Azt ugye vágod, hogy a pascal nem jobb ipc-ben mint a maxwell? Jelenlegi előnye mind az órajelből ered?
Szerintem el tudnak érni a gcn4-el jelentős többlet teljesítményt, elég durva lenne ha ilyen komoly ugrással a gyártástechnológiában ne tudnának (még akkor is hacsak az órajeleket tornázzák fel ők is). -
törölt tag
Nálam mindig a képre kellett várni. Fekete kép, hang már volt, lövöldözött mindenki... majd 1-2 perc múlva vagy betöltötte, vagy befagyott a hang és kivágott a lobbyba valami random hibaüzenettel
Ha hozzá értem egy fához, egyből bevillant a textúra, hogy ki van törve, de ha elléptem tőle már a helyén volt. A távolban meg ilyen tüske szerű glitch-épitmények álltak ki a földből, és ahogy mozogtam, úgy villogtak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest