Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Koszi a valaszokat!
"ezt behelyezzuk a Zipitbe, elinditjuk, es varunk par percet (kb mint egy router vagy alaplap firmwarefrissitese). Ezek utan a memoriakartyara feltoltjuk az userlandet, ami egy komplett particio, rajta a telepitett linuxal"
Elolvastam a disztribucio oldalat is, es ha jol ertem a tobbi ARMos linux disztro nem hasznalhato out-of-the-box.
Mert itt (a side-track telepitese soran) egy kulon scripttel flashel:
"Copy everything in the "first-sd" folder to an MiniSD card. The card should be formatted as fat16, but fat32 may work. All this folder really contains is the AutoFlasher script, and the kernel from Aliosa27. It will only work for flashing a stock ZipIt Z2."Magyarul ha en egy masik disztribuciot szeretnek hasznalni (pl. a Slackare ARMos valtozatat), akkor igy azt nem tudom hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest