Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Koszi a valaszokat!
"ezt behelyezzuk a Zipitbe, elinditjuk, es varunk par percet (kb mint egy router vagy alaplap firmwarefrissitese). Ezek utan a memoriakartyara feltoltjuk az userlandet, ami egy komplett particio, rajta a telepitett linuxal"
Elolvastam a disztribucio oldalat is, es ha jol ertem a tobbi ARMos linux disztro nem hasznalhato out-of-the-box.
Mert itt (a side-track telepitese soran) egy kulon scripttel flashel:
"Copy everything in the "first-sd" folder to an MiniSD card. The card should be formatted as fat16, but fat32 may work. All this folder really contains is the AutoFlasher script, and the kernel from Aliosa27. It will only work for flashing a stock ZipIt Z2."Magyarul ha en egy masik disztribuciot szeretnek hasznalni (pl. a Slackare ARMos valtozatat), akkor igy azt nem tudom hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi