Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Hát ez egy irtó röhejes teló. Elnevettem magam amikor megláttam...
Egy készülék nem attól lesz strapa, hogy tele van giccses rücskökkel, amik lehetőleg még nehezítik is a jó fogást. Normális anyaghasználat és igényes összeszerelés mellet egy átlagtelefon is kiváló strapafon lehet.
Láttunk már jó pár ilyet, ami látszatra akar csak strapa lenni, de ha leejted betörik a kijelző.
Nekem egy átlag okostelefonom van, az anyaga gumiszerű műanyag és fém. Leejtettem már jó párszor, csak úgy pattogott, eláztam vele csurom víz volt. És működik, pedig kifejezett nem strapa, csak igényes az összeszerelés. Ha ezt még megspékelik azzal, hogy jobban odafigyelnek a részletekre, mert strapának is szánják, akkor kiváló készülék lehet bármiből. A többi csak parasztvakítás.
Lásd pl. a mellette lévő Discovery, annak teljesen emészthető a külseje, és nem hiszem, hogy ne állná meg a helyét bárhol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest