- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
adapter07 #60 üzenetére
adapter07
Nem mondtam, hogy a Wikipedia tudományos bizonyíték, de ha vennéd a fáradságot, hogy te is megnézed a Wikipédiás cikket, ott megtalálod a forrásokat is. Úgy rémlik, négyet citáltak. Úgy érzem, a Wikipediával veled ugyanolyan meddő vitát lehetne folytatni, mint ezekről a mérlegekről. Nem a helyén kezeled
.
Azt sem mondta soha senki, hogy létezne egy képlet, amivel "pontosan kiszámítható a két láb között mért impedancia értékből a test izom-, zsír-, csont- és víztartalma". Dolgoznak egy algoritmuson, ami ezt képes egyre pontosabban megbecsülni, és ez a technológia hozzáférhető azok számára, akiknek ez a pontosság elég, és/vagy nem férnek hozzá pontosabb eszközökhöz.
Jó pár embert láttam (magamat is beleértve), akik ráálltak ilyen mérlegre, és az eredmény pontosan igazolta azt, ami szabad szemmel is látható volt, vagyis hogy az illető hájas, izmos, átlagos, sovány stb. És a mérleg mindezt ezt csak a két lábuk között mért impedanciából állapította meg. Akkor miről beszélünk még?
Innentől én a magam részéről befejeztem a "vitát", mert bár értem, amit mondasz, azt nem értem, miért nem vagy képes elfogadni, hogy van egy eszköz, aminek a fejlesztésén uszkve harminc éve dolgozik egy halom, a témához nálunk nyilván jobban értő ember, és a munkájuk eredményét sok más, nálunk szintén jobban felkészült ember vizsgálgatja, ellenőrzi, értékeli.
Ennek alapján az a helyzet, amit az előző hsz-emben, igen, a Wikipedia alapján leírtam. Nem több, nem kevesebb, de ez igenis eredmény, és több, mint a semmi. Senki nem mondta, hogy vegyél ilyen mérleget, sőt, azt sem, hogy hidd el, amit mutat. De fölösleges bizonygatnod, hogy semmire sem jó, mert ezzel kapcsolatban már készen van a kollektív tudás alapján kialakított, a tiednél jóval árnyaltabb vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 7
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen házat vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest