- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sec094
tag
Rég láttam már nagyon jó reklámot, talán az Axa Spot volt a legutolsó. De ez most az. Fasza, hogy a telefon szemszögéből látjuk a világot, és a férfi hangja is nagyon jó alatta.
-
madarasz92
őstag
Jó ez a reklám kár hogy a teló még nem tud a tulaj után sétálni!
-
P00By
nagyúr
Tök jó reklámkampány!
-
Mákos7észta
aktív tag
HTC telefon és egy Macbook?
(You are working late again)
Hehe, nagyon jó reklámok.
Szerk: Mi amúgy a szám címe, ami fut a reklámok alatt?
-
8nemesis8
veterán
Szerintem jó lett az új kampány előzetese.
Nekem tetszik.
Most éppen gondolkozom Iphone és HTC Hero között.Touch 2 is bejönne, de a platform Win6.5 az nem tetszikMiért nem android lett?
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #6 üzenetére
Az azért nem mindegy, hogy egy Tattoo ugrik rád, vagy egy Hero, esetleg egy Dragon.
-
Hát nem bánnám ha az utcán rámakaszkodna egy HTC,azt mondja téget választottalak menjünk.
-
Kumite
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6 üzenetére
Az AXE-tol sem leszel jobb csajozo (sot, nagyon budos dolg tornek elo a spray-kbol
), megis ezt mondja a reklam. Lenyeg, hogy megfogja valahogy az embert. Es nekem a zene, meg maga a hangulat tetszik legjobban, ahogy elmondjak, hogy valaki fejelteni akar, valaki emlekezni stbstsbtb, a telefon valaszt engem resz egyaltalan nem jon be.
-
ThorsHUN
őstag
En csalok, mert nagyon ra vagyok kattanva a HTC androidjaira
Ez milyen modell a videon? Mert ez nem a Tattoo es nem is a Hero. Pedig sense van rajta.Es nagggyon varom mar a Tattoo tesztet vazze
-
joey04
titán
no ez igen! Így kell valahogy reklámot csinálni! az N82 reklám tetszett utoljára ennyire. (ez volt az)
-
ByB
addikt
Üdítő kis reklámok, nagyon átélhető a hangulatuk!
Quasi_modo - Azért állítják, hogy a telefonok választanak ki minket, mert ezáltal emberi tulajdonságokkal ruházzák fel őket, így pedig erősebb birtoklási vágy építhető ki a részünkről. Pici reklámelmélet.
-
EczkE
veterán
nagyon szimpatikus reklámok
egyszer remélem nekem is lesz HTC-m -
Taybore
aktív tag
Yo(u) lett a kampány. A legjobban az tetszett, ahogy a végén a you feliratban elfordulnak a betűk és htc lesz belőle
Egyre jobban tör föl a htc és ez pozitív. Talán nem dob akkorát, mint az Apple az iPhone-nal, de sok kis(ebb) dobással is eljuthat odáig! Haverom most vett egy Hero-t, és nagyon-nagyon megtetszett, egyedül a vaku hiányzik róla, de a következő telefonomnál (kb 1-2 év múlva...) talán megszakad a Nokia sorozatom -
Egzee
őstag
Nagyszerű reklámok! Igen! Tényleg az a meghozza a kedvét az embernek érzés
-
Kumite
aktív tag
Nagyon jo reklamok, nekem megjott a kedvem egy HTC vasarlasahoz es egy reklamban ez a lenyeg.
(Persze sajnos nem fogok venni perpill, de ki tudja mit hoz a jovo
-
plus44
veterán
Tiszta Harry Potter. A pálca választja a varázslót...
-
Zealot
tag
Kész felüdülés a szánalmas I'm a mac reklámok után
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest