Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A registry-ért tényleg érhetne pár embert rektális kín. Nem éppen a legszebb, leghasználhatóbb adatbázis, ami létezik. Jó része még egy komolyabb rendszergazdának is katyvasz, de ha bele kell nyúlni, pár dolog csak azután lesz magától értetődő, miután rágugliztál, hol keresd. A fenomenális registry és Program Files/App Data/Windows/Local Settings stb. mappaszerkezetnek, no meg a szarul összerakott uninstallereknek hála az utolsó fájlig, bejegyzésig nem tudsz egy programot se eltávolítani. Ezzel jobb híján együtt kell élni. Tény, sokat javult e téren a Windows, már a 7-et nem kellett huzamosabb használat után újrarakni, mint az XP-t.
-
YASKATIR
senior tag
Szerintem ne akard nemetorszagot osszehasonlitani magyarorszaggal politikai szinten. Vagy ha ezt szeretned, akkor mutasd meg a nemet milliardos gazszerelot, amig ott nincs ilyen, addig nincs mirol beszelni.
(#23) Egon: ? Az ugynevezett melegtopikos "amokfutasom"-rol tudnal bovebben irni? Tudod te, hogy miert lettem kitiltva 24 orara, vagy csak azt hiszed, hogy tudod? Segitek, belementem egy vitaba 2 homofobbal, es a vegen idiotanak hivtam oket. Mindharman mentunk pihenni.
Az ugynevezett "kereszteny" topikban (ami egyebkent pont nem arrol szolt), pedig en eleg hamar kiszalltam a beszelgetesbol, mert a topiknyito uriember a bibliaval indokolta meg a bibliat. Itt pedig mint lathato mindket rendszer szarnak neveztem, szoval valoszinuleg problemaid vannak a szovegertessel. -
YASKATIR
senior tag
Hol lattad leirva egyetlen szoval is azt, hogy en barmelyik OS partjan allok? Oszinten mondom azt, hogy mindketto egy kalap szar.
Azert ez igy vicces, le vagyok tamadva, mert nem tolom a "dealinuxelegmindenre" vonalat, hanem azt mondom, hogy valoszinuleg jobban tudjak, hogy mit csinalnak, mint egy random magyar forumozo, aki ha kell atomfizikus, ha kell csillagasz ha meg az kell akkor dietetikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest