Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Hát gondolom, hogy egy képernyö, ami a négymagos snapdragonok felébe került, az rossz nem lehet. De az teszterek jó részének más a véleménye. Bár az is vicc, hogy ugyanezt az oppo find 5-ben dícsérték. Csak a kamerát miért csinálták ilyen miniatürre, egy nagy képernyö mellé? Még egy xiaomi m2-nek(ami kb a legkisebb 4-magos snapdragon telefon) is nagyobb lett.
-
Danny750
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
Ebben igazad van...

Viszont ez a dragontail jobbnak tűnik a strapatesztek alapján, a gorillánál!
(amit bír az active-on és a go-n az nem semmi)
Am nem is ajánlom a nagyságost sértegetni.....
(nem a legjobb a kijelző ,de nem is annyira rossz ,ahogy azt sokan beállítják-ezért próbálom védeni+sajna a sony gyári launchere ilyen szürkésen derengő háttérrel rendelkezik ami jócskán ront az összképen+pl.egy holo-val jobbnak tűnik a kijelző) -
neato3loco
senior tag
ugy vasaroltok telefont mintha mindannyian komuvesek lennetek, ozt ki lenne teve ilyen hatasoknak a telefon. vigyazni kell ra es kesz! mellesleg a gorilla glass is egy sz*r velemenyem szerint, meg tapasztalatok alapjan. kollegamnak a 3d kameras LG telefonja van amit korulbelul 40 cm-rol (szeken ulve, zsebbol kiejtve) leejtett es olyan szinten szilankosra tort, hogy csak na. ez sajat velemeny... ezert en csak a nokia 3210-est tudom ajanlani, amin a kes ele kicsorbul, a kulcs eltorik, es ha leejted a fold is beszakad... na ja, es chuck norris ellen is jo!

-
Danny750
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
Akkor itt egy videó a Htc One vs Xperia Z-vel kapcsolatban:
Sztem ezen a videón is látni ,hogy korrekt az a kijelző....
Igen és szted ha a sarkára eljessz egy 4,5-5"-os készüléket 1-1,5 m-ről akkor az 100%, hogy nem törik be???
Ilyenkor a garival aztán sokra mész....vagy véletlenül nyaralás alkalmával belesétálsz a vízbe??? Ilyenkor azért jól jönnek a Z extra tulajdonságai a korrekt méreteivel!!
-
blade zte
őstag
Én tudtam, hogy a htc is sokat szakít danny750. Hagyjál már a képernyövel, most mit hozzak fel érvnek, ha nem hihetek semmilyen tesztnek danny750?
Ha megáztatom, vagy lejtem a HTC-t speciel nem kell vagyonokat költenem mert annak van garanciája danny750. Ha speciel pl. a Zte grand s-t veszem, tudom, hogy egy telefon sokkal többet bír, mint ahogy egyesek gondolják, és nem romlik el, ha leejtem egyszer véletlen danny750. Ott meg nem is kell vagyonokat költeni ilyen esetén danny750.
(danny750=sony) -
vrgkrisztian
aktív tag
mikor hoztam fel az amoledet? mert minimum úgy trollkodsz a nevetséges érveiddel,mintha én az amoledet isteníteném!
itt inkább arról van szó,hogy egy 200ezres modellben ne ilyen szutyok fakó,meg kifehéredő kijelző legyen,mert a konkurencia(még a kínaiak is)jobb ennél!(pl:htc one x) -
Danny750
őstag
Letelt a szerkesztési idő!!
Inkább legyenek szép élethű színek korrekt fényerő mellett kisebb betekintési szögekkel, mint pentile + túlszaturált eltévesztett színek minimális fényerővel:
pl xperia s vs galaxy s3: (nem kérdés melyiknek van szebb képe............)
[link]
Kijelzőről ennyit, amúgy egy idő után az amoledek-nek is átfordulnak a színei! (volt wave-m, omnia 7-em, lumis 800-am és one s-em is)
Ips/slcd2 kijelző jöhetne ,de az amoledet hagyjuk................ -
Danny750
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
Ki csodálkozik??? Hagyjuk ZTE nagyon okos vagy..........
Csak a Sony készülékeibe ér is valamit és élőben egyáltalán nem olyan gyenge a Z kijelzője!! (nincs mélyfekete és??? a nagyobb fényerő miatt a fotók nem adják vissza teljesen a kijelző minőségét! Autó fényerőn egyáltalán nem fakó a Z kijelzője!)
Miért szted a Htc-nek és a többi gyártónak nincsen óriási hasznuk ZTE???
Viszont a Sony legalább ügyelt arra ,hogyha megázol vagy leejted a készülékedet nem kell rá vagyonokat költened..........Ennyi te meg vegyél csak HTC-t vagy Zte-t!
vrgkrisztian: Nézdd meg milyen videókat készít a Z Hdr-ben!!!
Döntögesd csak a kijelzőt ha neked az ekkora élvezetet okoz........De legalább nem zöldül meg kékül ,mint az Amoled amit napsütésben nem is tudsz használni a gyenge fényerő miatt............ -
vrgkrisztian
aktív tag
ez a bravia engine egy akkor marketingsz*rság,hogy az már szemétség!
egyébként is,mit ér,hogyha csak a galériában kapcsol be?
+attól nem lesz jobb a pici döntésre is kifehéredő kijelző...
(szvsz ugyanolyan sz*r marad a kép,csak szoftveresen elállítgatva,és úgy megjelenítve...)
az exmor r kameramodulról meg inkább nem mondok semmit
-
blade zte
őstag
A bravia engine szoftveres, one-ra is rá lehet varázsolni(ahogy zte bladen is volt 1-2 romban). Honnan tudod, hogy lesz hibája. Az xperia z-nek is gagyi eléggé a kamera. A gyorsaságról annyit, hogy 4000-el több quadrant ponttal nem lehet igazán elrontva a sebesség....
Látod? Az xperia is annyiért készül mint egy oppo find 5. És ezen az akción ki csodálkozik?

-
Danny750
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
A Z kijelzője is többet tud menj csak be a galériába ahol bekapcsol a Bravia Engine2!!! (valahogy megkellene oldani ,hogy ne csak ott lépjen működésbe)

Jóval gyorsabb?? Majd kiderül a tesztekben..........+ki tudja ,hogy a Htc One milyen kezdetleges hibákkal fog megjelenni ismerve a gyártót??...A kamera meg egyáltalán nem fogja megváltani a világot! (Htc-s kamerák mindig átlagon aluliak voltak........)
Aki figyelte a T-Mobile oldalán az Xperia Z-t kb. 1napon keresztül egy éves korrekt előfizuval (kb.5000ft havidíj) 44300ft-ért ellehetett hozni!!!
(Webshop-ban) -
Ricardo
titán
Az oka engem is érdekelne. Arr mindenképpen megfelelő, hogy kiderüljön melyik bírja jobban.
Hamarosan kiderül, a dragontail, vagy a Gorilla glass karcolódik könnyebben. Jönnek majd a földhözvágós karcolgatós videók.Talán eszébe jut valamelyik apu kedvencének, hogy összehasonlítsa a karc/ és ütésállóságát a kettőnek.

-
Zodicus
senior tag
Gyönyörű telefon, nem tudom mi bajotok vele

-
kapeti07
senior tag
Ezzel (X-Z) meg a Nexus One -al szemezek, de lehet nálam is elszakad a cérna és nem bírom majd kivárni a HTC-t. Azt sajnálom csak, hogy a T-nél nincs a fehér színű változat. Ha lenne már meg is rendeltem volna...
Az meg, hogy a hátlap és az előlap más gyártótól van nem nagyon érdekel, csak bírja a strapát és kész...
-
Pirosász
aktív tag
Ha androidra vetemednék,csak Sony-t vennék.Van egy egyedi Sony stílusa.Szerintem a Sony meg a Nokia csinál valóban saját telefonokat,ami a stílust illeti.Fél szemmel hunyorítva,márkanév letakarva,és akkor is felismered,hogy ez egy Sony,ill.Nokia.A többi gyártó olyan,mintha közösbe összedobtak volna egy formatervezőre,és mindnek ugyanazt a rajzot küldte volna körbe.
-
Sonyfan
tag
Kíváncsi vagyok, hogy miért nem egy gyártóval csináltatták...

-
jagelo
aktív tag
szerintem ez a legszebb telo jelenleg persze kinek a pap kinek a papné
xperia s em van semmi bajom vele immádom

-
Robertoq
őstag
+1 A családban 2 ray, egyiken még 2.3 függős, másikon már 4.0 független de mindkettő újraindulgat meg hálózatot dobál. És szoftveres bénaságról, hogy a gyári launcerben az appdrawer nem képes megjegyezni a lapszámot, pl eltekerek a 6. oldalra, véletlen back aztán újranyitás után megint lehet tekergetni

-
törölt tag
Soha nem kellene Sony telefon.

-
ZEN1TH
őstag
LOL, először Dragon Ball Z-t olvastam

-
Azie
őstag
1m-ről a sarkára ejtve vajon hogy reagál?

-
Balu12
csendes tag
Erre kíváncsi lennék csak
Ne legyen nagyon törékeny telefon!!! -
vipnolf
aktív tag
komolyan mondom, kiraktok még egy Z-s hírt és megveszem, hagyjátok abba

-
DIEGO15
őstag
-
lehet a technológiai megvalósítás egyiknek másiknak jobban ment..
ár szerintem alacsonyabb lenne ha mind a kettő azonos lenne.. -
PowerBuldog
veterán
érdekelne, hogy ez pénzügyi megfontolásból és/vagy minőség alapján lett eldöntve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amit bír az active-on és a go-n az nem semmi)
(nem a legjobb a kijelző ,de nem is annyira rossz ,ahogy azt sokan beállítják-ezért próbálom védeni+sajna a sony gyári launchere ilyen szürkésen derengő háttérrel rendelkezik ami jócskán ront az összképen+pl.egy holo-val jobbnak tűnik a kijelző)

Ha megáztatom, vagy lejtem a HTC-t speciel nem kell vagyonokat költenem mert annak van garanciája danny750. Ha speciel pl. a Zte grand s-t veszem, tudom, hogy egy telefon sokkal többet bír, mint ahogy egyesek gondolják, és nem romlik el, ha leejtem egyszer véletlen danny750. Ott meg nem is kell vagyonokat költeni ilyen esetén danny750.

(szvsz ugyanolyan sz*r marad a kép,csak szoftveresen elállítgatva,és úgy megjelenítve...)
(Webshop-ban)

xperia s em van semmi bajom vele immádom