- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
ez is igaz
de én nem vagyok twitteren, doomlord meg nagyon tehetséges még meg sem jelent normálisan az xperia s jelly bean-je de ő már dobta fel a demót a netre és telepíteni lehetett már hónapokkal előtte az általa kiszivárogtatott verziót aztán meg eleve root-olt rom-ot csinált a gyári ROM-ból
jacis: ez az év telója, ez az ami mindenki álma,minden benne van és minden ütős -
Deck
titán
Új képek a Honamiról: [link]
-
Graphics
Jómunkásember
Ezen legalább van led... Emiatt nem került a Z Ultrára... helyett kellett kreálni a Led-esnek...
-
jaszy91
aktív tag
Most már tényleg itt az ideje, hogy lecseréljem a Samsung Star II-met, és meg is van a győztes a Z1 személyében.
Most már tényleg nem lehet semmibe sem belekötni a Z1 esetében, mivel Triluminos kijelző van a TFT helyett ( bár a TFT sem volt rossz, csak sok a barom). És most jön LED fikázása, h miért nem Xenon. De ha Xenon-t tettek volna bele, akkor is belekötöttek volna valamibe. Szánalmas...
-
RaveForce
veterán
válasz
#32839680 #101 üzenetére
mondjuk sosem értettem, hogy miért nincs szaturáció állító csúszka, amivel legalább szoftveresen lejjebb tudnám venni a színek erősségét
erre mit mondjak?! bizonyíték arra, h sose volt kezedben samoledes teló...
S2 óta ez elérhető, ami több mint 2 évet jelent. najó nem méltatom a helyzetet, mki tudja h a sony rajongókon van a legnagyobb szemüveg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest