- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
Most xperia s-em van de nem tudom maradok e a márkánál...#_#
-
tixem
addikt
" mindegyik legalább négymagos processzort tartogat a repertoárjában."
legalább?? öööö, van több magos Soc is? Vagy most mivan?
-
-Faceless-
őstag
Nekem pedig van egy olyan érzésem, hogy a kettő közül valamelyik az új nexus 5. Pontosabban arra tippelek, hogy ugyanaz lesz, mint lgéknél. Jön a nexus és a hardverben megegyező saját termék...
-
SkyS1gn
félisten
Mi értelme külön név alatt eladni máshol? Miért nemjó ugyanaz?
-
callmeakos
veterán
Már vártam mikor jön az X név
-
fojuzer
aktív tag
jÓ,HA VALAKI INGYEN KÜLDENE FOGADNÁM,IGY CSAK NÉZEM,OLVASOM FENTI KÜTYÜTÖÉ.
-
Csak szerintem furcsa ez a kép? Vagy agyon photoshoppolták, vagy nem tudom mi akar ez lenni..
Az oldalán mik azok a lemez szerű akármik? -
Muki94
aktív tag
Eladtam egy Samsung S2 LTE modellt nem régen, ugye annak 480*800 a kijelzőfelbontása, 4,6" képátlón.
Az új gazdi szinte katarzisban fakadt ki, hogy végre látja rendesen.. az i4 után.Nem mindenkinek rossz a szeme, ha pedig a technológia engedi, akkor el is várom, hogy belerakják az újabb kijelzőt. Rövid üzemidő? Majd nem veszi meg senki, így jártak. Oldják meg!
-
Luperator
tag
Szerintem is kár felkapnia az ember fejét azon, hogy ez most pl 5 hüvelykes.. Egyetértek az előttem szólóval, akinek nem tetszik, nem veszi. A wp8x mellett egy "csúcsmodell" sem kerül forgalomba akkora kijelzővel és gyanítom a trend nem fog változni.
Nincs nagy kezem, de pl. nekem egy 4,5 hüvelykes kijelzőn kényelmes írni (Xperia T) és annál csak nagyobbat vennék. Biztos nem én vagyok az egyedüli, akit irritál a félregépelés.
-
hurrikan
addikt
Mit kell itt trollkodni hogy 5" meg Full-HD....
akinek nem kell nem veszi.... ennyire marhára egyszerű....
én se megyek a 4,7" alattiakhoz ugatni hogy fujjmár 3,7", meg fujj már, csak HVGA....
mindenikek mások az igényei, mindenki azt vesz amit akar, azért mert neki valami nem megfelelő dolog is létezik a piacon még nem dől össze a világ, max a fal, ha sokat verjük bele a fejünket miatta feleslegesen. -
Rozzo
tag
5 hüvelyk
-
blade zte
őstag
válasz
shishadealer #1 üzenetére
Úgy tudtam, hogy valaki megint rákezdi...
Mér, ha bluetoth van benne, és nem kell, akkor sem mondom ezt. -
mathaus=)
senior tag
Nemlenne ezzel a fullHD megjelenítővel semmi baj, csak az akksi bírná rendesen. Bár azis lehet hogy a gyártók az emberekhez igazítják az akku teljesítményét. Mi is csak egy napot bírunk ki, extrém igénybevétel esetén csak felet, míg ha csak elvegetálunk akkor 2-t is.
-
big-J
őstag
válasz
shishadealer #1 üzenetére
Képzelj el egy flash playert rajta, amiknek nem skálázódnak a gombjai... lol
-
shishadealer
csendes tag
Soha nem értettem a Full HD megjelenítőket. Nekem a 720p is sok egy ekkora kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest