Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiabarna
újonc
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy mikor magára hagyja telefonját, kikapcsolt wifivel, és kikapcsolt mobilnettel (én nagyjából csak akkor nem nyomkodom a telefont mikor alszok
szóval amikor valóban több órán keresztül pihen a telefon), akkor egyszer csak rezzen egyet a telefon (ez függ attól kinek, hogy van beállítva a facebook értesítés), és arról értesít hogy fél órája történt valami a facen... kicsit különös.. főleg hogy mindig úgy jelzi h épp most történt, mikor meg felmegyek, mindig azt írja h 28 perce történt...
egyedül vagyok ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval amikor valóban több órán keresztül pihen a telefon), akkor egyszer csak rezzen egyet a telefon (ez függ attól kinek, hogy van beállítva a facebook értesítés), és arról értesít hogy fél órája történt valami a facen... kicsit különös.. főleg hogy mindig úgy jelzi h épp most történt, mikor meg felmegyek, mindig azt írja h 28 perce történt...
egyedül vagyok ezzel a problémával?