Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Én viszont pont abban kételkedem hogy ugyanannyi megy át, kevesebbnek gondolnám.
Lassabb ventinél kisebb légnyomás a lelógó széleken még inkább arra terelődik a levegő mert nem bírja benyomni a bordák közé. Presze bemegy valamennyi de a 120-ass több lenne, amúgy nem a ventit cserélném kisebbre hanem legyen már a borda mérete 140-eshez illő. -
do3om
addikt
Kizárt hogy több levegő jutna át így a bordákon mint egy 120-al!! Hiszen nem fedi le, felesleges a teljes légszállítással számolni mivel úgy sem annyi jut a bordákra, hanem lényegesen kevesebb.
Vagy én gondolom rosszul?
Sok ventinél kilóg így a bordáról de az hogy mind a négy oldalon számomra jelentős pazarlásnak tűnik az átszellőztetésben. Nem hiszem el hogy csak az veszlik el amennyi lelóg hanem a környezetéből is ott áramlik át a levegő mert kisebb az ellenállása ott. Azért egy bordázaton nem egyzerű átfújni a levegőt ha megnézitek, elég rendesen lefojtja. -
do3om
addikt
Mért kel ekkora venti rá?
Sosem értettem hogy láthatóan inkább 120-as venti illene rá de rábasszák a 140-est, miközben minden oldalon rendesen lelóg. Lehet rosszul tudom de az áramló közeg a legkisebb ellenállás felé veszi az útját, vagyis a széleken több levegő szökik át mint a bordázat között. A jó meg az volna ha a venti mérete teljesen fedné a bordázatét de ez gyakran nem így van. Nem azt mondom hogy így nem jó, hanem felesleges és csak azt hiszik sokan jaj de jó 140-es a venti miközben egy 120-as is hozná sőt szerintem felülmúlná ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest