- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
lócitrom #169 üzenetére
Annak azert orulok, hogy eleg jol lehet ZeppSDK nelkul is oraszamlapokat fejleszteni!
En peldaul KillDead minimalistic rounded szamlapjat modositottam ugy, hogy a korvonalas kijelzesre valtson at napnyugtatol napkelteig.
Illetve egy masikbol beletettem toltottseg informaciot is, ami 20-15-10% alatt jelez.
-
xabolcs
őstag
válasz
GEPESZ66 #157 üzenetére
En kiprobaltam az AOD-ot de nem tetszett es inkabb megcsinaltam, hogy napnyugtatol napkelteig az AOD-hoz tartozo grafikakat hasznalja, egyebkent meg a normalisat.
Ejjel az ágyban igy is kisuti a szememet.Ugyhogy rovid kitero utan visszatertem ahhoz, amit te is hasznalsz: csak erintesre kapcsol be a kijelzo.
A korabbi, monokrom Band-jeimnel a "felemelesre ebredjen a kijelzo" beallitast hasznaltam, ott nem sutotte ki a szememet.Bar nekem a masik kezemen van analog ora, igy napkozben van hova pillantanom a pontos idoert.
-
xabolcs
őstag
Nekem az egesz telefonnal szokta elvesziti a kapcsolatot a kartkoto. Szerintem csak a telefon fozott romja miatt. Egy BT ujrainditas megoldja.
Engem az zavar, hogy a Mi Band Tools nem tud mukodni a Zepp Life mellett: ha osszekotom vele, akkora Zepp Life nem tud kapcsolodni.
-
xabolcs
őstag
válasz
BLUE TORNADO #151 üzenetére
Milyen gyakran? Ha zavaroan surun, akkor tenyleg marad garancia.
Gyari szamlappal hasznalod? Legfrissebb fw - nalam 2.1.0.1 - van rajta? -
xabolcs
őstag
Az emlitett Rokitskiy.DEV-es alkalmazas vegul jo lett. Sikerult vele letolteni az oraszamlapokat a telefonra (es igy zmake-kel kicsomagolni
).
Az volt a nyitja, hogy olyan telefonra (LineageOS 20, tenyleg ez szamit?
) kellett letolteni, ahol rendben vannak a reklamok: kulon meg kell nezni egy reklamot es csak utana lehet letolteni az oraszamlapot.
Ha ugy gondolja a program, hogy nem tudja elerni a videos reklamokat, akkor inaktiv marad a gomb.Letoltottem es nehany masikkal becsomagoltam: MiBand7_085539.zip
-
xabolcs
őstag
Oraszamlap forrasokra peldak:
- matusmisiak/classic-watchface
- the-dise/aionEgyebkent en VS Code-ot hasznalok. Ismeri a JavaScript-et es nem hianyzik, hogy nem ismeri a ZeppOS-es objektumokat, mert a dokumentacio - ahogy korabban irtam - eleg jo. A v1.0-s Watchface Zepp OS dokumentaciot kell bongesszed! Benne lesz minden, amit latsz a forrasokban.
A korabban emlitett zmake-et es ZeppPlayer-t Docker-bol futtatom, mert tul regi a Linux disztribuciom.
-
xabolcs
őstag
Az altalam is emlitett melianmiko eleg sokat tett le az asztalra Smart Band 7 temaban.
A fenti oraszamlap-bongeszo oldalrol kiindulva megtalalhatod a forditashoz szukseges zmake-et, de a ZeppPlayer-t is, amivel telepites nelkul megnezheted a munkadat.
Ezen felul van hivatalos emulator is, de ahhoz regisztralni kell a Zepp oldalan.
A hivatalos dokumentacio eleg szedett-vedett, de boven meghaladja a hasznalhato szintet!A GitHub-on is talalsz forrasokat, de a zmake ki is tudja csomagolni a letoltott szamlap binarisokat.
-
xabolcs
őstag
KillDead a 4pda.ru forumon csinalt egy binaris orat a Smart Band 7-re:
Itt erheto el: Бинарные часы - 10 вариантов
Van olyan WatchFace alkalmazas is, amiben ez benne van, pl. Mi Band 7 WatchFaces, de egyikben sem lattam mukodo (Android 11, Android 13) letoltest: ami nem csak a karkotore hanem a telefonra is letolti a watch face-t.Meg tudna valaki osztani velem ezt a fajlt?
A Zepp Life-os Store-ban sajnos nincs meg, de azt legalabb lehet bongeszni melianmiko munkaja segitsegevel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest