- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem, mert mielőtt megkérdezte volna, kínaiul is mondtam neki, hogy Magyarország (ez is hallható a videóban). Az iskolázottabb (értsd jól szituált) kínaiak ilyenkor már egyből tudják, hogy melyik országról beszélek. -> Bennük még a barátságos Kádári Magyar Köztársaság képe él.
A többség azt hiszi Kínában, hogy amcsi vagyok. Aztán valamivel kesebben, hogy ausztrál és még kevesebben, hogy orosz vagy német. (A lábujjam szerint kelta-germán ősöktől származom.)Mondjuk amcsiban a színesbőrű vámos értetlenkedve nézte az útlevelemet. Ahogy a filmekben szokták az idióták: forgatta 90 fokban balra és jobbra a kezében, míg végül kibökte a szlenges fekete amerikai angolsággal, hogy "ez meg milyen ország". (Ahelyett, hogy örült volna neki, hogy kifelé mennék az államukból.)
Szépen válaszoltam neki, erre jól kiröhögött (na ennyit az országimázsról), én meg mondtam neki, hogy hja...nagyon ritka emberfajta vagyok, aztán mehettem tovább.
Most komolyan, mit csodálkozik azon, hogy egy magyar éppen repülne vissza Kínába?
Egyébként nagyon fura volt, hogy a jenkik mindenhol azt hitték, hogy közéjük tartozom én is, de a kínai haverommal szemben viszont távolságtartóak voltak.Jelen állás szerint egyébként 90%, hogy megint vissza jövök Kínába egy újabb évre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő