-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
carex6
csendes tag
hello mindenkinek!
új telefon vásárlása előtt állok (valójában egyből kettő lenne, mert asszony pajtásnak is venni kell), jelenleg microsoft-jaink vannak, de váltanunk kell, mert olyannyira kezdik elhanyagolni még a wp 10-et is, hogy lassan használhatatlanná válik. de gondolom nem csak én tapasztalom ezt.
fórumon való olvasgatás és más cikkek alapján kezdtem el érdeklődni a xiaomi-k után és a redmi 4x fogott meg leginkább, főleg az 5"-os képátló miatt.a kérdésem az lenne, hogy a Global stable rom verzióval érkező telefon mennyire használható vagy használhatatlan? én még csak-csak kísérletező típus vagyok, de a munka meg a család mellett alig-alig jut idő kütyüzgetni, de a feleségem, mint a legtöbb nő, biztosan nem fog szenvedni mindenféle boot-tal.
vagy mindenképpen bütykölni kell ahhoz, hogy egy hétköznapi user használni tudja?köszönöm a válaszokat
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged