- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Cseréltem akksit és kijelzőt Redmi 4Xbe, minden szépen össze van rakva és nincs kép.
A telefon bekapcsol, tölt, látom a fileokat gépről, csak kép nincs. Minden kábel a helyén, megmozgatva,nyomkodva stb. Valami kiégett ? Esetleg a amit vettem kijelző rossz ?
Előre ragasztott frame + lcd vettem. Méregettem az alaplap, elvileg nincs zárlat sehol. -
gyendre2
tag
Sziasztok !
Valakinek nincs véletlen ilyen alaplap kábel ?
Véletlen kimaradt a rendelésből és nem szeretnék még 4-5 hétig a telón ülni csak ezért. -
gyendre2
tag
Sziasztok !
Betört a kijelzőm a 4Xen, vettem másikat komplett cuccossal (gondoltam én.)
De ezen nincs olyan szalagkábel+érzékelő a hangszabájzónál, olyant lehet külön beszerezni ?
Vagy csak simán használom gombok nélkül ?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest