- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyendre2
üzenetére
Csatlakoztasd újra a kábeleket (kihúz-visszadug). Én a múlt héten túlestem az 5. kijelzőcserémen is (még 3-4 és kifizettem a kijelzőkre a telefon újkori árát
) és még nem sikerült tönkretennem. Szóval, ha nem csináltál valamit nagyon rosszul (annyira, hogy azt már érzi az ember zsigerből, hogy elrontotta, mert megcsúszott a csavarhúzó, szántott, reccsent stb.), akkor szerintem nem tetted tönkre. Esetleg próbáld meg a régi kijelzőt visszakötni, hogy az működik-e (ha nem ragasztottad nagyon be az akkut, nem lehet gond újra szétszedni). -
válasz
gyendre2
üzenetére
Óvatosan kell lehúzni a régiről, ha van lehetőséged, akkor hajszárítóval melegítheted is, hogy könnyebben le tudd szedni. Ha neked is sikerül eltépned, mint először nekem, akkor tudsz rendelni másikat és addig használod gombok nélkül. De ebben az esetben még összeszerelés előtt be kell kapcsolnod a megfelelő érintkezők rövidre zárásával. Korábban írtam erről, de én most androidról nem tudok egyszerűen rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és még nem sikerült tönkretennem. Szóval, ha nem csináltál valamit nagyon rosszul (annyira, hogy azt már érzi az ember zsigerből, hogy elrontotta, mert megcsúszott a csavarhúzó, szántott, reccsent stb.), akkor szerintem nem tetted tönkre. Esetleg próbáld meg a régi kijelzőt visszakötni, hogy az működik-e (ha nem ragasztottad nagyon be az akkut, nem lehet gond újra szétszedni).