- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
todyor
tag
Üdv mindenkinek, és Boldog Új Évet!
Gyári ROM van a Redmi 4X-en. rootoltam is, de nem akar működni az alkalmazások áttelepítése külső SD kártyára. Azt mondja, hogy "Nyomj a "Tárhely" elemre majd a "Változtat" gombra."
Nos nekem nem jelenik meg a "Változtat" gomb, így nem működik az áthelyezés.
Tudtok nekem segíteni, hogy mégis hogyan lehet ezt megoldani? -
todyor
tag
Heuréka! Megvan a megoldás.
A TWRP “Advanced” menüjében a “Tools” > “Disable Boot Verify” kell, és tiltani kell a boot partíció titkosítást is (disable boot partition encryption). Ezek után már megy a reboot. -
todyor
tag
válasz
Marcsello31 #30727 üzenetére
Egy globál verziós Redmi 4X a teló. Rootolt természetesen. Feltettem a TWRP-t PC-ről, el is indult, lementettem az aktuális rendszeremet. Ezt mindíg megteszem új telóknál. A végén kiválasztottam a rendszer újraindítását, de csak nézett rám a logó, semmi más nem történt. Küzdöttem egy csomót, mert a bekapcsoló gomb nyomására sem történt más, mint vagy a logó nézett rám, vagy a Fastboot-ot be tudtam behozni, de onnan aztán semerre. Végül a TWRP telepítés ismételgetése után valahogy sikerült beindítani. Most megy, nem akarok már semmi mást. Hagyom így. Ha mégis vissza kellene töltenem a mentésemet a TWRP-vel, akkor majd újra ringbe szállok, addig nem.
-
todyor
tag
Sziasztok!
Felraktam a TWRP 3.1.1-et Redmi 4x-es verziót. Lementettem a rendszert vele. Amikor kész lett a mentés, kiválasztottam az újraindítást. Azóta csak a Fastboot-ba, vagy nagy nehezen a TWRP-be enged be, de onnan sem tudom a telefont újraindítani. Csak a MI logó virít a kijelzőn, onnan nem megy tovább, akármennyit várok.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
todyor
tag
Sziasztok!
A GPS pontossága (pontosabban pontatlansága) nálam általában 15-20 méter. Másnál is ennyi amit tud? -
todyor
tag
Sziasztok!
Az USB hibakeresést hol tudom beállítani? Már százszor végignéztem a beállítások összes menüpontját, de nem találom. Lehet, hogy vak vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest