- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Aethelstone #9504 üzenetére
Nézd amiket használunk és írtam hogy milyenek, egyáltalán nem lárifári hanem tapasztalat.
Na és nem 1 éve vannak azok a típusok választva, hanem jó ideje.Ez az első Xiaomi teló ami bekerült ebbe a körbe, de valószínű az utolsó is.
Anno a Huawei volt kérdéses mikor be akart törni a piacra, és az bejött, mert eleinte ő is adott olcsón jó telefont, de sok dolog nem csak úgy volt beállítva hogy jó, hanem valóban jobbat/többet rakott bele, így maradt is a körben.De nem vitázok és írogatok én itt tovább, csak néha benézek majd hogy megjött vagy sem a "csodarendszer" ami helyreteszi a dolgokat(vagy nem).
Még a végén nagyon zavarom a Xaomi imádatát pár embernek.(#9507) orso0355: Bocs de nem kértem ki a véleményed hogy mit vegyek, csupán leírtam hogy én mit tapasztalok a felmagasztalt telefonról, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest