Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
meg is van. Ebbg ez is mondjuk pont most örömködtem milyen gyönyörű a képe
(mielőtt megtudtam hogy nem) Mondjuk nekem se fülem se szemem az ilyen dolgokhoz hálistennek, meg nem is vagyok hozzászokva a "jóhoz" meg nem is paráztatom már rá magam elég volt anno a lcd tv sarkos bevilágításon pörögnöm hónapokat.
-
lócitrom
őstag
vagy így, igen. de én egy idő után meguntam ezt, mert ugye nem egy feloldható menü és funkció van itt és agyf@szt kaptam néha, hogy nem tudtam fejből melyik hozza ezt elő, de már minden összenyomkodtam
(#8788) interfész
Extreme Digital-nál akadnak jó fej arcok, én úgy mentem be hozzájuk, hogy érdekel a telefon, DE van egy kritérium. kértem, hogy ellenőrizze le, hogy ami ott náluk van raktáron az mikori gyártási dátummal van jelölve. bement, megnézte, megmondta. én nem örültem és annyi. itt az utolsó információ szerint a 2017. 08.-as az utolsó BOE széria feketéből egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest