Hirdetés
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Ugye én Redmi 3S Primeról beszélek!
De sztem mind1 honnan veszed (enyém edigitalos)Tanulja meg mindenki, valamit valamiért! Egyik oldalon adsz, másik oldalon elveszel, ez az élet, fizika.
Olcsóbb ár=némi kompromisszum!
Nagyon ritka az olyan teló, ami tökéletes, hibentes és az ára is kedvező. Nem akarom az árra fogni, de valljuk be kicsit talán szerepet játszik!
És ha szerencsénk van javítják, vagy lesz rá megoldás. Azt viszont furcsálom, hogy nem mindenkinél jelentkezik, de viszont ahhoz soknál, hogy egyedi hiba legyen.Amúgy az én telóm is nagyon szuper, imádom!
Ezt mindig nyomkodom, csesztetem, míg a Samut csak akkor fogtam kézbe, ha muszáj volt!Nyugi, nem fogsz csalódni, tetszeni fog!
A miui jó, ismerkedni kell vele, de jó, összeszerelés és minőség sztem szuper.Megvárom hogy kijön a 4/64 és sztem veszek én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest