- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
orso0355 #28132 üzenetére
eloszor is. koszi a tapasztalati ajanlast.
masreszt hogy miert kerdezek ilyeneket:
a redmi4x a valaha volt masodik okostelefonom. nem jellemzo, hogy csak ugy eldobalom a telokat, es ami az elodjehez kepest, amit anno hasznaltam, maximum pozitiv, az az uzemido. ugyanazzal a hasznalati szokasokkal bizony boven egy napot birtam nyuzni, mire ujra toltore kellett tennem, mert mar kritikus volt a toltottseg (mondjuk < 10% alatti kijelzett ertek).
viszont manapsag mar nem is olyan egyszeru az akku csere, mint eleinte (pl. az elso okostelom idejeben is) volt. ezert kerdezek olyat, hogy milyen kabelt, milyen toltot ajanlotok, mert a 4x (meg egyaltan semmilyen mas eszkoz) akku karakteriszikajaval kapcsolatban, hogy mit szeret, mit nem;
nem vagyok tisztaban.
az uzemido ugyanigy fontos a bluetooth headsetem eseteben is (ez meg egy sony), es egyebkent ennek is biztosan meglennenek azok a dolgai, amiket jobban szeret, ha az ember maximalizalni szeretne az akksi elettartamat. persze konkretumot ez ugyben nem mondtam, de megiscsak megkerdeztem.
koszi meg egyszer.
azt hiszem ebbol a blitzwolf kabelbol rendelek is vagy kettot, meg mondjuk ket szinten blitwolf fali dugaszt hozzajuk, talan nagy gond nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest