- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
#87269632 #20777 üzenetére
Ne csináld már ezt a besértődőst, mert már olyan vagy, mint egy hisztis csaj!
Figyu!
Nekem ugyan olyan "kínai" a romolás, rootolás, bootloader nyitás stb, mint neked.
Nyilván te is és én is meg tudnánk tanulni, de hasonlóan nem akarunk vele bajolni. Lustaságból, sajnáljuk rá az időt, vagy nincs is, stb.
A probléma, hogy visszafelé lépni viszont csak így lehet, még ha nem is tetszik se neked, se nekem, se senkinek.
Ezt én elfogadtam, és használom a frissítéseket, vállalva azt a kockázatot, hogy olyan változás, változtatás is lesz/lehet benne, ami nem fog tetszeni.
Fogadd el te is, vagy tanuld meg azokat a dolgokat, amik segítségével vissza is tudsz lépni, s szakíts rá időt.
Szídhatod a gyártókat, hogy élesben a felhasználókkal / velünk tesztelnek, s igazad is van, de a fene nagy piaci verseny, és a gyenge szabályozás ezt hozta ki belőlük, ezt lehetővé teszi nekik. -
orso0355
őstag
válasz
#87269632 #20777 üzenetére
Ha nem érted, akkor valóban lehet, hogy nem javasolt nekiállni, csak akkor lécci fogadd ezt el :-) kérdéseidre mindig sok válasz érkezett, de egyik se tetszett igazán, itt is írják a kollégák, hogy szívesen segítenek, lefordítják, ami kell, de a folyamat ettől még nem lesz egyszerűbb.
Senki nem guruként kezdte. Ha TÉNYLEG érdekel, akkor foglalkozz vele, olvass utána, tanuld meg. Ha meg nem éri meg az időt, akkor hagyd így, használd így a telefont, és fogadd el, hogy ez ilyen. Annál alaposabb, jobb tanácsokat, mint az összefoglaló és a kollégák leírásai, nem fogsz kapni sehol, senkitől. Döntsd el, mit szeretnél :-) bármi lehetséges. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest