-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Lackooo84:
Lehet, hogy hülyeség, de 9-es androidon próbáltam másolni a zip fájlos Volte leírásod alapján, de egy adott könyvtárt nem enged.. root explorerrel és total commanderrel sem... -
bb71
őstag
Bluetooth drivert lehet cserélgetni?
ROM: Baikal OS Android 9.0
Tünet: kocsiban egy Sony kihangosító, és valamelyik rom csere óta a kihangosítóról nem tudok hívást indítani, csak ha a telefonon indítom, akkor működik, de akkor a hang is jó.
-
bb71
őstag
Baikal OS 0314-i frissítés bootloopot okoz!
-
bb71
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26269 üzenetére
Meg bármelyik nem miui rom esetén is valószínűsítem!
-
bb71
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26249 üzenetére
IGazad van, de onnan sem megy...
-
bb71
őstag
OFF:
azért ide, mert van élet és tudás..
Adott egy Android 7-es eszköz, unlocked bootloader, twrp, magisk, root.
Ha belépek TWRP-be (ami 3.2x környéki), a belső memóriára nézve értelmetlen karaktersorozatot látok, nem a tényleges könyvtár és fájlneveket.Miért?
Egybként android alól minden ok és látszik is fájlkezelőben...
Viszont pl. Youtube Vanced modult és több mást sem tudok telepíteni Error 1-gyel.- Copying zip to temp directory
- Installing 12330
- Mounting /system, /vendor
Archive: /data/user/0/com.topjohnwu.magisk/cache/install.zip
creating: common/
inflating: common/post-fs-data.sh
inflating: common/service.sh
inflating: common/system.prop
inflating: config.sh
inflating: module.prop
* Youtube Vanced Magisk Repo Version *
Powered by Magisk (@topjohnwu)
- Creating /data/adb/magisk_merge.img with size 192M
Creating filesystem with parameters:
Size: 201326592
Block size: 4096
Blocks per group: 32768
Inodes per group: 6144
Inode size: 256
Journal blocks: 1024
Label:
Blocks: 49152
Block groups: 2
Reserved block group size: 15
Created filesystem with 11/12288 inodes and 1833/49152 blocks
Create /data/adb/magisk_merge.img with size 192M
e2fsck 1.42.9 (28-Dec-2013)
mount /sbin/.magisk/block/loop09->/dev/tmp/magisk_img failed with 13: Permission denied
! /data/adb/magisk_merge.img mount failed...
! Installation failedEncrypted a Data partíció? Okozhatja ezt?
vagy
Nem Treble a twrp?
-
bb71
őstag
Android 9-es AEX ROM:
5 napja töltöttem, 23% van még, 2 és 1/2 óra SOT-tal. (nyilván a hétvége is benne van, amikor szinte semmi nem történik vele...) -
bb71
őstag
Lehet valahogy buherba csökkenteni a hívás hangerejét? Már a legalsó álláson van, de még a szomszéd is hallja... HAVOC 2,0 Pie
-
bb71
őstag
Segítséget kérek:
- autós kihangosítóval kapcsolódik a 4X, de hívást indítani a Nokia CK-600-ról nem lehet, csak a készülékről.
Basebandet (firmware-t) tegnap cseréltem (downgrade-eltem), de pont ugyanaz a jelenség...Mi okozhatja, Havoc 2.0 van fenn?
-
bb71
őstag
Egy Huawei telefon topikjából:
A Telenor hazai 4G hálózatán problémás működés tapasztalható a készülékkel, 4G módban - ha a telefon készenlétben van - nem történik meg a 3G/2G módra visszaváltás beérkező híváskor, ezért nem jön létre a kapcsolat, emiatt nem fogadott hívásról küld csak értesítést később a rendszer.
A Telenor hibaelhárítási illetékesei tudnak a problémáról, már tavaly karácsony előtt közölték, hogy folyamatban a hiba javítása, a gyártóval is felvették a kapcsolatot, addig 3G módban javasolják használni a telefont.
Felhasználói visszajelzések alapján nem mindenhol adott a probléma, régió, illetve Telenor 4G torony/cella függvénye, valahol jelentkezik a hiba, máshol meg nem.
A hivatalos szerviz és a gyártói képviselet illetékese is közölte/megerősítette, hogy nem a készülékkel van (hardveres) gond, hanem a Telenor 4G hálózatával bizonyos cellák/tornyok tekintetében.
(Nem csak kimondottan ezzel a készülékkel adott a probléma a Telenor 4G hálózatán, hanem más gyártóéval is.)" -
bb71
őstag
Ez a telefon, de a 3S is gcam kamerákkal alázza a most vett gyagyi Huawei P20 Lite-ot... 80000,-
Trebrona-t kérdezem: létezik, hogy unlockolás és boot miatt gyengébb minőségűek a fényképek a P20 Lite-on, hallottál már ilyenről? XDA-n egy srác Sony XZ3-ra tapasztalta ezt... -
bb71
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25500 üzenetére
Nem a felbontás változik, hanem a ugrál a méret - most bármilyen működő gcam ezt cisnálja...
-
bb71
őstag
GCAM mod kapcsán: este videót kellene felvennem a telóval - fellépés -, és most döbbentem rá, hogy a fókuszáláskor ugrik egyet a videó képmérete, csak egy kicsit, de zavaró - mintha egy kicsit belezoomolna az ember majd vissza...
Másnál is ez van gcam moddal?
-
bb71
őstag
válasz
zojjektum #25452 üzenetére
1. Nálam Xiaomi.eu stabil 9.5.0 rom alatt a 9.6.2 javítás FC-t okozott...
2. 9.5.5 javítást másolással feltéve megy, DE ezután sem lehet állítani a módot, csak ami be van benne vasalva, az van reboot után is!!!
3. na ezért nem miui rom van fent nálam. Az előző a családban másé, de gagyi is a miui rom ezen hibája miatt... -
bb71
őstag
Feltettem a Havoc 2.0 official-t. 9-as Android.
Eddig minden edddigi 9-esre jellemző hiba nélküli.
Már 8.1-en is csinálta, hogy autó indítás után csak 1x enged kihangosítóról hívást indítani, másodszor már nem... -
bb71
őstag
Nekem ez vált be a legjobban: GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk (arthur, 2018-11-05, changelog)
Slow motion is működik, habár szaggat, de olyat még nem találtam, amelyik nem...Night shot is műkökdött, de letöröltem és nem találom melyik volt, ég és föld volt a különbség egy esti szobai fényképezésnél.
-
bb71
őstag
Most hétvégén cseréltem egy 4X-en és egy 3S-en is kijelzővédő üveget, esett mindkét teló, de a saját kijelző nem sérült, mindkettőn a plusz üveg áldozta fel magát az oltáron.
-
bb71
őstag
válasz
siddis #24613 üzenetére
Feldobtam - eddig funkcionálisan hibátlan, az akkuidő is jónak tűnik.
Nincs ez a marha SIM aktiváció minden reboot után.
Maradt az Android rendszeben belső hiba kiírás reboot után, de ez nem számít.Moddolt gcam hibátlan, nem úgy, mint a Sberia project alatt.
Köszi a javaslatot!
-
bb71
őstag
Syberia Project: az üzemidővel nincs baj, de egy megoldhatalan probléma felmerült: moddolt gcam nem tud fókuszálni, vibrál a kijelző, és/vagy homályos a készített kép!
-
bb71
őstag
válasz
DeFranco #24570 üzenetére
Miért kell TD-SCDMA ????????????? Ez kínai rendszer...?
RpPRO:
Samsung és más neves gyártók termékeire is panaszkodnak emiatt... amiben lehet, hogy 435 van nem néztem utána.*********************
PIE ROM:
3S topikban olvastam a Syberia Project-ről. Feltettem 4X-re. Pie, elég jónak tűnik. Akkufogyit figyelem mától. -
bb71
őstag
Slow motion (120fps) videot vettünk fel egy moddolt gcam-mel. Valaki próbálta már - nekem egy kicsit laggol a visszajátszásnál. PC-n is.
-
bb71
őstag
Baj van: egy 8.1-es Havoc ROM van fent és a gyári fájlkezelővel át akartam mozgatni a belső DCIM\Camera könyvtárból a fényképeket az sd kártyára - mind elveszett, se itt, se ott nincs.Telefon újraindítás után az sd kártyán volt minden...
-
bb71
őstag
válasz
siddis #24425 üzenetére
Bluetooth Windows 10 és android fájl átvitel
Csak hogy meglegyen:
Enter services.msc in search window
Click services.msc
Right click on Bluetooth Support Service then choose "stop" then do as in the answer from "Dan Dar3"
Right click on Bluetooth Support Service then choose "property"
Choose log on tab. Then do as in the answer from "SANDEEP"
Right click on Bluetooth Support Service then choose "start"
If you want to send a file from PC to Android, you should right click bluetooth icon then choose "send a file " -> double click at android device icon -> choose file in PC -> then choose "open" -> it will show message in android -> in android choose "accept file" -> finish
If you want to send a file from Android to PC, you should start on PC side first by right clicking bluetooth icon, -> choose "receive a file" to wait for a file from Android -> then you work on Android side by selecting a file from Android to PC -> share -> bluetooth and select PC. Then it will appear in PC to receive file in PC -> finish. -
bb71
őstag
Adott egy windows 10-es laptop, bluetooth-on párosítom a telefonnal.
Tudom, hogy inkább w10 kérdés, de itt talán hamar kapok választ...Nem tudok fájlt küldeni és fogadni sem, egyik irányban sem. Miért? Bluetooth driver már cserélve, 2 féle kipróbálva.
-
bb71
őstag
Adott egy xiaomi.eu 9.5.2.0 rom:
este wifit lekapcsoljuk, reggel telefon ébreszt, és a wifi be van kapcsolva.Nem nyúltunk hozzá, pár hete ezt csinálja 1 év után...
Ötlet?
-
bb71
őstag
5 nap készenlét, 5 óra SOT - ez jó? Havoc + Phantom kernel
-
bb71
őstag
Egyiket sem merem ajánlani, én ugyan nagyon soft core felhasználó vagyok, inkább napokban fut az üzemidőm, de így 5-6 a SOT... nem tudom, hogy ha egész nap nyomkodnám, akkor mennyit SOT lenne pl. a most használt HAVOC-on... Egyébként ennél is egy nagy hibát találtam - autó BT kihangosításnál csak az első hívás működik az autóról indítva. Ez megőrjít.
Lassan szentségtörésként vissza fogok térni a 6-os (köszönet az utánam posztoló kollegának!) Miui-ra.
-
bb71
őstag
válasz
kerobi #23556 üzenetére
A Jaguarról nem tudok semmit... én Clarity 2.9 undervoltage-dzsal próbálkozom... de az elmúlt 2 hétben 9-es androiddal kisérleteztem, de visszament a Havoc.
Bár az igazság az, hogy még 6 órát sem tudtam mostanában elérni semmilyen kombinációban... igaz, hogy egy töltésnyit nem is nagyon volt fent egy ROM sem -
bb71
őstag
Azt ne felejtsd: TWRP backup az "internal memory"-t nem menti!!! Tehát fénykép, zene ugrik!
DE, ha Backup előtt TWRP/File manager - ott /data/media könyvtárat átnevezet pl. ABC-re, akkor azt is menti.
Backup után vissza File manager-be, és az ABC könyvtárat visszanevezed media-ra.HA vissza kell állítani ezt a mentést, akkor Restore után szintén vissza kell nevezni az ABC könyvtárat media-ra!!! Ha mégis van media, az egy hosszabb mese, most nincs időm erről írni...
-
bb71
őstag
válasz
siddis #23343 üzenetére
Mindenki másnak: amióta megszabadultam a miui-tól, nekem semmi problémám... van HAVOC 8.1 mentésem, eddig az vált be legjobban. Ja és az LTE/WCDMA a legjobb beállítás itthon. Aki fentebb TDSCMA-t ajánlott, az tudja, hogy kínai frekvenciára állíttatja a telefont...? Ja, és HAVOC alatt ha beállítom, akkor reboot után is ugyanaz lesz, nem úgy, mint miui-n...
-------
Most a 9.0 van fent, 4-ik nekifutásra most használható állapotba vasaltam. Vannak hiányai, de a mindennapi használatra jónak ítélem. Talán a melegedés miatt fogok visszamenni Havoc-ra...
------
Egy Arnova-s kamerakép: -
bb71
őstag
válasz
siddis #23175 üzenetére
Android 9.0 összefoglaló:
Na, Havoc visszament - de ehhez TWRP-t is vissza kellett tennem -, Redwolf nem ismeri ugye a TWRP mentést.
A navbar problémára ezt találtam, de nem próbáltam ki:
+you have to activate the new navbar in Settings> Gestures+Az ujjlenyomat olvasóval sem volt valami kerek, elsőre jó volt. reboot után is, de a 2. reboot után már nem...
Minden boot után a SIM-et akarta frissíteni valamiért adatkártya szempontjából, nem értettem, mert nincs is netem.
Egyszerű volt, mint a Pixel Experience.
A root hiány miatt kellett most váltanom, de van benne még ráció...
-
bb71
őstag
9.0 Android is working!
----
Két apróság, ami zavar: nagyon magasra 60%-ra kell állítanom a kijelző fényességet, míg Havoc alatt ez 20% volt.
Alul van 3 navigation key - nem tudom el lehet-e tüntetni... -
bb71
őstag
Xiaomi.eu-rom: GPS nem talál jelet. Mit tegyek?
Előtte jó volt, nincs változtatás már sok hónapja, újraindítás volt, cache törlés megvolt....
-
bb71
őstag
Mi lehet az oka 10% ma éjszakai merülésnek?
Tegnap este vettem le a töltőről. Wakelock Detector szerint semmi esemény nem történ az elmúlt 8 órában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest