Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz aelod #27847 üzenetére

Sima Redmi7-re gondolok, mint tudod Linuxosoknál nem célszerű pongyolán fogalmazni. :N Nem mindegy, hogy Ubuntu 16.04 alapú Mint Cinnamon 18.03 vagy 18.04 alapú 19.2.

Itt inkább azt kell eldönteni, hogy MIUI vagy pure drioid, 2 kamera vs 3 kamera, több vagy kevesebb üzemidő stb.

Nekem tök mindegy, MIUI is tökéletes, ez a 8 vagy 32 kamera van a telón, kicsit parasztvakításnak érzem. Memória legyen elég, az a 4X-en is elegendő volt és legyen pörgősebb a 4X-nél, ha már vált az ember.
    A kijelzőre ezt írták a tesztben is, hogy meg kell nézni, mielőtt eldöntöd.....
    ROM-ok felrakása nem érdekel, root-olni is marhaság lenne így.

Amúgy nekem ár/érték arányban a 4X is nagyon megfelelt, inkább a másodtelóm kezd nagyon nokedli lenni, az Xcover3, meg már nincs is szükség a strapamobil jellegű készülékekre. Szóval 4X lenne a másodkészülék, el nem érdemes adni, bár úgy néz ki, mint új korában, tudom, hogy van rajta egy 2 mm hosszú karc, de van, hogy percekig nem találom meg, annyira vékony és nem mély.

Na az üzemidő az viszont lényeges lenne, ez melyiknél jobb a R7 vagy A3-nál?

Köszi a javaslatokat!

(kezd határozottan olyan vélemény kialakulni bennem, hogy ár/érték arányban a R7 jobb sokkal)

Új hozzászólás Aktív témák