- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DDAY]F4C3
tag
Üdv.
Szóval a 8-10 órás használat teljes lemerülésig az kiemelkedő. 2017-re már rég nem órákban kéne számolni ezt, de jónak mondom, viszont nem voltam elájulva tőle. Amíg a tabletem félig merült ugyanattól az igénybevételtől, addig a mobil lepadlózott.
Egyébként úgy teszel, mintha a 36.000 (Máshol 45-50) nem lenne sok. Tudod ennyi pénzért nem várom el, hogy tökéletesen vigye a játékokat (maximum sudokuval nyomom). De azt elvárom, hogy a messenger, vagy a Viber üzeneteket normálisan meg tudjam írni (vagy szerinted vegyek erre a célra csúcskatagóriás készüléket százötven ezerért?).Amúgy pedig nem (csak) lassulásaim voltak (amit fogjunk rá az android sajátosságaira), hanem pillanatnyi akadások. És ugye említettem, hogy volt már egyéb (kínai) telefonom is, de ez eléggé zavart benne. Érdekes, hogy másik készülékre telepítve ezek az alkalmazások nem okoznak ilyen jelenséget!
Többször hivatkozol az olcsó kategóriás mivoltjára és az olcsó socra, stb. De akkor sem tudom lenyelni egy 35-50.000 forintos mobiltól ezeket a hibákat. Ha végigolvasom a hozzászólásokat, akkor 2 oldalt tele tudnék írni kinek milyen problémája volt a telefonnal. Persze Te valamiért elfogult Vagy és, hogy "hja, ez ilyen, - ennél többet ne várjon senki ezért a pénzért".
A másik, hogy NTFS file formátum megvalósítása biztos rettentő nehéz és költséges lett volna. (valamiért a Verne Thor telónak sikerül kezelni a nagy file-okat is). Újra az olcsó mivoltjára frekventálsz, ami nevetséges.
Az sd-re írást meg nem tudtam feloldani. Hibaüzenettel mindig kilépett!Bírom, hogy minden topicban a tulajdonosok mennyire elvakultan védik a saját készüléküket - választásukat. Ide csak szép és jó dolgokat lehet írni, máskülönben neki estek és le van hurrogva. Csak azoknak írtam néhány mondatot, akik most akarnak venni. Bocsánat, hogy megosztottam a pozitív és (általam) negatívnak tartott tulajdonságait.
Amúgy még két hiba ami zavart.
- Fülest bele dugtam. A hangszóró tovább szólt. Többszöri próbálkozás után is maradt a telo hangszóró. Fel sem ismerte. Újraindítás után érdekes - működött. Máskor kihúztam és semmi változás. Néma csend. Nem érzékelte, hogy kihúztammegint újraindítás!
- Nem csak az írás akadt néha! A fülesen hallgatott zene is beakadt fél percenként egy pillanatra. Ja jó tudom - olcsó a telo. Olcsó a soc. Nyeljem le... Vagy csak az enyém hibás (ebből viszont már túl sok lesz)...Ha úgy vesszük már a színek is nevetségesek, amiből választani lehetett. "majd veszek rá új tokot" (ne haragudj, de már egy alap dolgot is orvosolni kell, mint a gagyi szín? Ciki volt tok nélkül elő venni a metrón is!!!... Azt pedig nem tudom elfogadni, hogy a Samsung így meg úgy elcseszte, meg csak az enyém volt hibás (de csak beszívtam vele) és olcsó kategória, meg örüljünk neki, mert mást ennyiért nem lehet kapni.
Hát örüljetek.
Én inkább hozzá teszek, vagy mást választok (mert nemsokára úgyis lesz más alternatíva)...Nem kérek támadó és elfogult (a készüléket mindenáron védelmezi akaró user válaszokat, vagy kommentet - úgy sem olvasom el és nem is írok már ide.)
Nyomjátok! -
[DDAY]F4C3
tag
Én most adtam el ezt a "fantasztikus" telót, de így utólag tennék néhány megjegyzést.
Mindenki ömleng, hogy mennyire frankó és semmi hibája. De leírom a tapasztalataim...
Gondolom majd a hozzászólásomhoz jönnek a kommentek és a rosszindulatú megjegyzések, de megemlíteném, hogy ezzel együtt cirka 30 okostelefonom és tabletem volt. (ami lehet sok - más szerint kevés), tehát van némi fogalmam hogy kell jól működni egy telefonnak.
Eustock rendelés, - tényleg flottul ment minden. Megrendeltem csütörtökön, másnap 10 körül jött a futár és minden rendben meg is volt. Frankó csomagolás, gari papír, - szóval rájuk panaszom nem lehet.
Friss, telepítésektől mentes rendszer nagyon smooth. Röccenés nélkül ment minden. Egy kisebb rendszerfrissítés után neki is estem, hogy kiismerjem a készüléket. A kijelző minőség tetszett, a hatás egy kissé középszerűnek hat. (főleg a fehér előlap nem egy előkelő választás a gyártó részéről). A csajos szín annyira nem érdekelt. Kamerával teljesen meg voltam elégedve, bár a Meizu telónak jobb volt. Az üzemideje miatt mindenki olvadozott, de szerintem középszerű, átlagos. A kijelző érzékeny és nem karcolódik fólia nélkül sem. (ehhez annyit fűznék, hogy baromira vigyázok a telókra. Tehát nem eshet le, nem hordom farzsebben, aprópénz, kulcsok mellett sem és nem viszem gőzölni - vizes kézzel áztatni a fürdőbe.) És most had írjak néhány negatív dolgot is.
- a közepesen "belakott" rendszer (kB 10-12 alkalmazás volt telepítve) optimalizálatlan érzetet keltett. Főleg írás közben, mikor szinkronizálás közben pillanatra merev a rendszer és hirtelen 3-4 karaktert is beír. Gondolom ismeritek a hatást.
- A gyárilag telepített alkalmazásokat nem tudtam rávenni, hogy SDkártyáról töröljön, vagy másoljon rá. (arra panaszkodott, hogy nincs neve - pedig volt)
- A 4 giga feletti file - okat felejtsd el az sd-n, mert nem engedi. Bár jó, hogy kezelte a 128-as kártyám.
- A rezgő motor néha olyan helyzetben állt meg, hogy nem volt képes újra indulni. Olyankor picit meg kellett koccintani a telefont és 1 percig újra működött. Vicces garis hiba.
Azt gondoltam, hogy ennyi legyártott és eladott készülék után ilyen hibákkal nem találkozom. Terveztem egy drágább típust választani, de ezután felejtős a márka.
Soká sikert hozzá Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest