Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Érdekes. A rendelés módjánál ott van nekem is az "air parcel", de nem emlékszem, hogy külön kértem volna.
Mindegy. Megjöttek és ez a lényeg.
Az én rendelésem - mint ahogyan fentebb írtam - több volt, mint 8 000 Ft, mivel 2 db-ot vettem. Mégsem kellett vámot és adót fizetnem. Szerencsére.
Kisebb árat írtak a csomagra, a vámhatóság meg elhitte. -
csab2
veterán
Én kaptam. Amikor ránéztem, mindig azt írta, hogy sajnos nem találja, nézzem meg később. Most látom, hogy alul megjelent két ikon, hogy azokkal próbálkozzam. Mind a kettő valami svéd postát jelöl. A 2. működik.
A csomagon is meglepődve tapasztaltam, hogy a visszaküldési címként egy svéd cím szerepelt (PO Box 4231 SE-202 26 Malmo Sweden).tboy93:
Emlékeim szerint én standard szállítást kértem.Vámot és adót nem kellett fizetnem.
-
csab2
veterán
Sziasztok!
December 04-én rendeltem meg 2db 10 000 mAh-s külső akkut, ma (január 11.) jöttek meg.
A 2db akku 8 148 Ft-ba került. Szerintem nagyon megérte.
Most 5 000 Ft fölött van kicsivel, de még így is megéri, mert pl. a xiaomishop.hu-n most 6 990 Ft. Emlékeim szerint, most olcsóbb, mint december elején, de még így is megéri a banggood.com-ról rendelni, ha nem nagyon sürgős.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest