- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Kíváncsi vagyok mikor érkezik az Android 10 Az A3-ra is húzzák már pár hónapja, remélem itt nem fognak annyit tökölni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz aprokaroka87 #502 üzenetére
Nincs bajom a telefonnal, csak szerintem már illene a 10-t kiadni rá. Bár ahogy a Xiaomi frissít, na abba logikát találni nem nagyon lehet.
-
vadászcsiga
félisten
Néha kézbe fogom asszony iPhone 11-ét fotózni, olyan sima gördülékeny rajta a kamera app hogy öröm vele képeket lőni. Csak hát legnagyobb baja hogy iPhone.
Note 10-en iszonyat darabos, főleg a különböző latoszogek közötti váltás. iOS-en meg sem röccen amikor vált az optika. Zoom csúszka oda vissza, oda vissza. Csak azt látni hogy más lesz a fehéregyensúly, semmi mást. Remelem csiszolnak a kianaiak kicsit rajta, bár kétlem. -
novinyul
veterán
válasz vadászcsiga #504 üzenetére
Lehet hogy könnyebben lehet állítani, de még egy nyamvadt mappát nem tudok oda rakni ahova én szeretném, addig nálam nem játszik. Bár tény hogy automata módban az egyik legjobb fotós telefon, na meg a videó felvétel is kiváló( Pixel széria is). De a Note 10 végre egy jó irány a gyártó részéről mind fotó, mind videó minőség tekintetében(ár-érték aránya már nem annyira)
-
Atomgeszi
veterán
Ez a rendszer smoothságából adódik. Ilyet androidon jószerivel (a rendszer felépítése miatt)
sohacsak megközelítőleg fogunk látni bármikor is..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
vadászcsiga
félisten
válasz novinyul #505 üzenetére
Képminőségre nem mondanám hogy jobb, csak a kamera app kezesebb (bár az éjszakai módja jobb), és tudom hogy miért, én is sokáig iPhone-t használtam, sőt most karácsony táján is par hétig és nem mennék vissza semmi pénzért. Xiaomi a nagy optika hype mellett odafigyelhetett volna a kamera app jobb kezelhetőségére is.
Amúgy mappát már hellyel közzel abban is oda raksz ahova akarsz.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Ilyen az, amikor mar evek ota reszelik az animaciokat meg hogy minden flottul es gordulekenyen menjen Vagy legalabbis te azt lasd. Amig a xiaomi hetente ad ki uj telefonokat, addig itt nem lesz ilyen soha. Egyebkent az ios sem annyira lagmentes, mint regen, raadasul egyre tobb benne a bug is, meg az elbaltazott foverzio frissitesek is egyre nehezebben emeszthetoek.
-
madarvtr
lelkes újonc
70-100-150eFt plusz attól függöen hol veszed...megéri? sokan vannak akiknek igen sokan meg xiaomit vesznek azt' használják.
-
félisten
Akinek lassú pontatlan az ujjlenyomat olvasó 11.0.12 óta, az próbálja meg AOD ON és ha nem akarja, hogy menjen állítson be ütemezést pár percre naponta, a bugot ez is megoldja, nem kell ezért üzemeltetni. Elég az AON on állapota. Okát nem tudom miért, de így is jó.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kerobi
senior tag
Nekem a 011 van fent es aod on nal működik csak jol
-
félisten
válasz Milestone2 #517 üzenetére
De jó nekem fent van :D
Okát lehet tudni? Jó lenne ha ismét menne a VoLTE, meg ilyen dolgok
[kép] ezért írja ezt ki?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jó lett a teszt és ateló is, ma megtapiztam a Lurdyba nekem nagyon tetszik, annyira, hogy most 1 óra múlva hoznak egy Pro változatot Nagyon kíváncsi leszek Galaxy S10+om volt amit ma adtam el, azt fogja ez váltani
-
vadászcsiga
félisten
válasz N.YCityBoy #520 üzenetére
S10+ hogy jött be? Én majdnem azt vettem de akárhányszor megnéztem boltban, iszonyat gagyinak tűnt. Az a lik a kijelzőn...
Nem sikerült megbarátkozni vele.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vadászcsiga #521 üzenetére
Nekem bejött jó kis készülék az is, kijelző brutál, jó fotókat és videókat készít, egyedül az akksi idő ami annyira nem vaskos😅 És igen azt a kivágást szokni kell, de nekem kb 1nap volt és észre sem vettem👍 Most költöztem be az új szerzeménybe, eddig tetszik! Majd holnap tesztelgetem és írok véleményt Pro és kontra az S10+t hasonlítva...
-
vadászcsiga
félisten
válasz N.YCityBoy #522 üzenetére
Na ja, meg az akksi. Attól is szívtam kicsit a fogam. Fotókat szerintem nem csinál jobbakat, inkább átlagos.
-
GoldhandRent
őstag
Srácok,
ma raktam fel hydrogél fóliát, és az egyik harmada (ami először lett felrakva az igazító réteg után) elég buborékos.. a többi nagyon király.
Kérdésem az volna, hogy ez idővel kijön alóla magától, vagy nyomkodjam kicsit ?Más: Galaxy S9-en sokkal több a misstype, mint a miNote10-en. Viszont a Note meg néha nem veszi be a visszavonást és a shiftet. (mondjuk inkább ez, mint minden szó után egy 1-es, mert hozzáér a mancsom)
-
-
félisten
válasz GoldhandRent #524 üzenetére
Egy bizonyos méretű bubi eltűnik. Ha Nagy akkor marad kisebb formában. Én úgy tettem fel, hogy ha bubi volt vissza vettem, újra simít. Így matadt kb 6db pici. 24 órán belül eltűnt. Ja meg egy porszem van, ha zavar rakok fel újat. Nem tűröm a hibát.
-
veterán
-
félisten
válasz N.YCityBoy #528 üzenetére
Érdekes, itt meg addig dobozban pihen minden telefon még nem jön: tok, fólia, lencsevédő. Munkám miatt első nap tropa lenne a telefon. nem hiszem el hogy nem karcolódik össze. Zsebben, kocsiban a kulcs mellett, ahogy a lencse az asztalt érinti miegymás. Tőlem érdemes levetett telefont venni, olyan mint az új.
Bubis fólia, sérült ház nálam nem játszik, azonnal csere. Nem tudom elnézni. 1* a kulcsot dobtam az ülésre, pattant, beverte az akkori telefon üvegét. Nehéz 2 hét volt még jött másik fólia. Azóta több garnitúra van a fiókba.novinyul! Render képen szebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kerobi
senior tag
válasz N.YCityBoy #531 üzenetére
Valakinek fizikai meloja is van. Nekem is a nadrág mobilzsebeben van, hiaba nincs mellette más mikrokarcok keletkeznek a gorilla x tol függetlenül. En nem csipem a mikrokarcokat sem, az en kijelzom legyen makulátlan.
-
veterán
-
veterán
Nos első napos ismerkedés, és véleményem egy szóban, pazar 😁
Több szóban!
Reggel 8h óta mostanáig 35%-ot merült a teló úgy, hogy gyakorlatilag minden be van kapcsolva, AOD, Wifi/mobilnet vegyesen, egész sokat használom napközben most van 4 óra SOT, én egyetlen megakadással fagyással semmi ilyennel nem találkoztam, sőt bátran kijelenthető, hogy az S10+nál fluidabb és gyorsabb az egész rendszer! A kijelzőről csak annyit, hogy arról is azt hittem, hogy az S10-nél nincs jobb, hát ez is megdőlt! Hiába nem olyan a felbontás/mondjuk az S10+t sem gyakran használtam WQHD-ben mivel semmi különbség nincs/ de itt a fehér az ragyogó hófehér, S10-nél ilyen sárgás beütése volt bárhogy kalibráltam a kijelzőt engem zavart, a színek ragyogóak nem túlszaturáltak mint a Samunál, tűéles minden ragyogó kontraszt stb...kameráról annyira nem tudok mit írni kb 5 db fotót csináltam eddig azok szerintem nagyon jók, de eleve nem a kamera miatt vettem!
Egyszóval aki erre a készülékre azt mondja, hogy kevés a hardver vagy sz@r ,annak még nem volt a kezében ilyen! Ez egy teljesen megbízható profi kis készülék, teljesen jó árazással, és igen itt írta valaki, hogy 200K-t is kiadott volna érte, nos én is csak annyit mondok, hogy simán ér annyit is, sőt! Nézzük csak sorjában-igényes iparos munka és összeszerelés, minőségi alkatrészek, brutál aksi idő brutális töltéssel (ja ezt nem is írtam 20℅-ról tegnap este 50perc alatt pumpálta tele az aksi a töltő) , ragyogó kijelző, hibátlan gyors hardver, pontos gyors újjlenyomat szenzor, szerintem nagyon jó kamerás képességek, infra port, Jack csatlakozó! Ami negatívum már akinek, az a vezeték nélküli töltés és értesítő led illetve vízállóság hiánya, és itt vége is👍 Mert minden másban perfekt!
Hasonló, de inkább gyengébb tudással rendelkező készülékek ennek a duplája árban jöttek ki megjelenéskor, tehát aki sokall egy ilyen nagyszerű telefonért kiadni 200K-t, hát mit mondjak, meg is érdemli ha inkább mást választ a hype miatt, vagy csak azért, mert nem Samsung vagy iPhone van ráírva😅[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz N.YCityBoy #535 üzenetére
Na akkor a kijelző nem csak nekem tűnt fel MI9 lite is nagyon jó kijelzőt kapott, az asszony S9 is szép de a MI10 valahogy még is kitűnik. A hardver pedig simán elviszi a hátán a telefont, persze egy 845 jobb lett volna, de így sincs panasz.
-
veterán
válasz Milestone2 #537 üzenetére
Ennyi, lehet ebbe sem véletlen, hogy nem azt tették
-
kovidani1023
újonc
a legujabb frissites ota nagyon szar lett az ujjlenyomat olvaso )pontatlan ha megis sikerul 2X annyi ideig tart. Ha jol emlekszek valaki mar irt errol... esetleg mas is tapasztalt ilyet esetleg valami megoldast valaki talalt ra? koszonom a valaszokat
-
veterán
válasz kovidani1023 #539 üzenetére
Én nem tudom melyik a legújabb frissítés, de nekem pikk pakk felold és pontosan...
-
kovidani1023
újonc
válasz N.YCityBoy #541 üzenetére
Hat nekem is pikk pakk feloldott eddig orultem is neki hogy milyen gyors azota kinszevedes
-
veterán
válasz kovidani1023 #542 üzenetére
Értem nem vágom ,nekem jó egyenlőre...
-
novinyul
veterán
-
hemaka
nagyúr
Miért lehet az hogy a lockscreen háttérképe 3x òtvarabb minőségű mint amúgy maga a kép?
-
félisten
válasz N.YCityBoy #531 üzenetére
Note 5-ön nem volt fólia egy ideig. 2 nap alatt karcos lett. Hála égnek a szélén. De a lencsét is lenulláztam már. Én is ülök exel előtt, de van másik oldala is, ott kapja az ívet. ;)
-
veterán
-
félisten
válasz N.YCityBoy #547 üzenetére
Mit nem csinálsz hogy ennyit megy? Wifin ül, face és társai nélkül és nézed a főmenüt? Mert így igen.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest