Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... megrendeltem a k5-ot." - abban nekem az nem volt szimpatikus, hogy - ha jól látom, akkor - "sima" Android van rajta, nem Android TV. Mondjuk előbbi EU-n belül is kapható, míg utóbbira most már (hála az EU bürokratáknak) tuti rájön egy 1,27-es szorzó + némi adminisztrációs díj a posta részéről
Így lesz a ~25e Ft-ből kb. 35e Ft (3500 Ft admin. díjjal számolva)" ... ha jol emlekszem, te is mi2s telot nyuztal anno ... " - jól bizony! Arról egy P10-re váltottam, ami mint telefon tök jó, de ez az Emui ... na, mind1, ez már nagyon off-off ... esetleg privátban.
-
azbest
félisten
Antennás tévé kapcsán egyáltalán milyet szeretnél használni? Nem sok szolgáltatónak van olyan adása, amit csak úgy minden nélkül be lehet dugni egy tévébe. (Digi dvb-c esetleg, vagy mindigtv szabadon fogható adása).
Amelyik szolgáltatáshoz szolgáltatói box vagy ca modul kell, azt nem fogod tudni csak úgy bedugni másba.
A mindigtv extra esetén mibox S-re át tudhatod küldeni az adás streaming változatát egy androidos telefon segítségével chomecast módban. Néhány másik szoltáltató is enged ilyet az alkalmazásából.
-
Steve1207
veterán
Szerintem első körben azt kell eldönteni, hogy fontos lesz-e valaha a Netflix és ami kimaradt még és nem volt említve a Chromecast. Ha kell Netflix idővel akkor olyan tanúsítvánnyal ellátott készülék kell, aminél már szűkebb a kör (az se egy életbiztosítás, hogy 1-2 év múlva menni fog-e a Netflix azon a régi verziókon, amiket nem szabad kb frissíteni az újabbra, hogy működjön még úgy ahogy.)
Chromecast meg egy jó dolog, böngészőből vagy telóról csak átlövöd a média tartalmat és kész. Én manapság így nézek animéket, hogy kikeresem böngészőben telefonon és küldöm is box-ra."bedugom hátra a kábelt (antennát) és behangolom" - ritkaság, de Mecool K5 vagy K9-en van hibrid dvb-t tuner, nem nagyon láttam újabb készüléket ilyesmire manapság, de ez 20e-nél kezdődik emiatt.
Ha ezek nem kellenek akkor kb bármelyik box jó lehet, aminek van valami digitális audio kimenete meg egy normális usb, ha nem elég egy hálózati smb megosztás.
-
Bozek
nagyúr
Esetleg az X96 MAX Plus, de ha Netflix-et is akarsz, akkor az csak alap felbontásban megy vele. Nekem nincs vele tapasztalatom, és ez nem is az a topik.
-
Bozek
nagyúr
Mivel a Mi TV Stick-nek se audió kimenete, se USB bemenete nincs, ezért az alapból kiesik az igényeid alapján.
A Mi Box S-re tudsz kötni hangrendszert, van digitális kimenet is rajta, bár néhány embernél nem működött megfelelően. Én nem tudom kipróbálni, csak egy mini HiFi van rákötve.
A "bármilyen mkv filmet pendrive-ról meg tudjak nézni rajta. hangot és képet is mindig tutira lejátssza" kérdés sok mindentől függ. Én még nem találkoztam olyan filmmel, amit ne játszott volna le, de gagyi pendrive-al (USB 3-on nem másolt többel, mint 10 MB/s) már igen.
"a boxot a projektorhoz csatlakoztatva (hdmi) lehessen TV-t nézni rajta"
Lehetni lehet, de attól függ, hogy hogyan gondoltad. Ha a saját otthoni TV előfizetésedet akarod nézni, akkor felejtős. De van rá például natív Telenor MyTV alkalmazás, azzal tudsz TV-zni. Vagy Kodi, bár nem tudom, hogy az onlinestream addon működik-e még benne, sose használtam."ja, és HBG Go-t is tudnia kell!"
HBO Go, Amazon Prime, Netflix mennek natív alkalmazásból, ezeket néztem már rajta. Utóbbi kettőre dedikált gomb is van a távirányítón (ezek nem megváltoztathatóak, legalábbis alapból).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged