- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy behalt a fórum, de egy próbát megér.
2. alkalommal vettem egy ilyen okoskarperecet. Az elején megszenvedtem a szinkronizálást és a fiók létrehozást, de ez már a múlt, megoldottam.
Viszont!
Az elsőnél én általában úgy használtam, hogy napi 2-3 alkalommal kapcsoltam csak be a BB-t a telón, hogy szinkronizáljon. Ez most is így történt. Reggel mikor keltem fel, szinkronizált, de nem talált semmilyen adatot az alvásról. Történt valami változás a kicsike tudásában vagy mi a fene?
Előre is köszi a válaszokat.
-
ADAM1337
nagyúr
mi band 1s-em van 2.1.5-ös mi fit-el használom, gondoltam kipróbálom a futás mérőjét, viszont korrektűl futás alatt mértem pulzust 2 teloval.
Egyiken (lg g4) endomondo és egy polar h7 pánt volt összekapcsolva, másikon (honor 6) meg a mi band 1s és a mifit gyári futás mérője, a végén ugyanazt az időt és távot mutatták ez nem nagy ördöngősség, viszont miután rámentem a mi fit-en az okéra már 0km-et mutatott és 0 megtett lépést, de a térképen berajzolta a futás útvonalát.
Ezután viszont a history-ba nem látni a futást valamiért, valaki próbálta használni a futás mérőjét ?
Összeakartam vetni a végén a pulzus görbéket, mennyire hasonló mert az a vicc, hogy eddig párszor teszteltem és hozta a polar h7 értékeit. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
lindermen #492 üzenetére
Szerintem semennyire, de a sony lifelog-ja is olyan amilyen akárcsak a samsung s health-je.
Én mi band 1s-t használok, én most akarok összebarátkoztatni a hr részét az endomondo-val, persze csak teszt jelleggel, egy polar h7-el hasonlítom majd össze mennyi a differenciál.
-
Nausicaa
csendes tag
Szia! Nekem nem ismeri fel a megrázás után sem. Már letoroltem a magyar verziót és feltettem az angolt, de a bandot még nem láttam világítani. Abban sem vagyok biztos, hogy működik -e egyáltalán... 😞 egy megbízható netes áruházban vettem hármat, a barátnőknek működik. Nincs valami ötleted? Köszönöm
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy az 1-es verziójú mifit program különbséget tudott tenni a lépés és a futás között, gondolok itt arra, h mikor megnéztem a megtett lépések számát akkor külön kiírta, h mekkora táv volt a futott, de a 2-es progiban csak akkor mér futást, ha külön bekapcsolom a futó módot?
Köszi: Zs -
ZooLLeR
tag
válasz
peestee83 #494 üzenetére
Én Mi Fit-et használok,mint sokan mások.
Más:
Aki elött kérdőjelek állnának vizállóság terén: Minden időpillanatban rajtam van a Band,és folyamatos működést produkál,tehát nem árt neki sem melegvíz,sem hideg,sem eső.
Pluszba annyit mondanék hogy elég jól meg van csinálva ez a vízállóság dolog ugyanis nekem kiesett e-hét hétfőn a tokjából a kertben,(nem tudom hogy,ne kérdezd)és 4 napig ázott az esős időben mire megtaláltam,és gyakorlatilag kutya baja nem lett a cuccnak. -
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Most térek vissza Androidra, és az lenne a kérdésem, hogy melyik appot használjátok az MiBandhez? A gyárit, a MiBandToolst vagy a MiBandNotifyProt?
Köszönöm
-
szuszinho
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni az utolsó magyar értesítéses app-ot? -
lindermen
senior tag
Sziasztok! Használja-e valaki a pulzusmérővel ellátott verziót ebből? Lifelog (Sony) alkalmazással mennyire működik együtt? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
peestee83
aktív tag
Szia!
Tegnap vettem MiBand 1S-t. Ez a fehér LEDes, az 1A a színes LEDes.
Én WP-vel használom, 3rd app-al, nekem csak akkor mér pulzust,ha én indítok mérést a telefonon.És egy kérdésem lenne az Android felhasználókhoz. Az eredeti appban az alvásciklust, és a korábbi adatokat látjátok, vagy meg kell venni egy fizetős verziót? Nekem nem hivatalos appal meg kellene venni, de teló váltás előtt vagyok, addig kibírom nélküle
-
vtechun
veterán
válasz
bladekettő #485 üzenetére
Nekem is, most 22%-on áll, 20 nap után, ez már korrekt
-
törölt tag
Sziasztok!
Reseteltem a telefonomat, azót a mi fit nem találja a band-et. Van valakinek valalmi ötlete, hogy mit lehetne tenni? -
pron2ooo
csendes tag
Sziasztok, másnál sem mér napközben alvást? Éjszakás műszak után kiváncsi lennék hogyan alszom, de nem mutat semmit.
-
DMG
senior tag
A fizetős mi band tools-t próbálta valaki? Abban van folyamatos pulzus figyelés, meg pár extra.
-
DMG
senior tag
Ebben a percben jött meg a mi band 1S-em, egy kis segítség kéne, az alkalmazás megtalálja el is kezdenek villogni a ledek rajta, de nem párosodik, én csinálok rosszul valamit?
Előre is köszönöm!
-
lacko99
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy miből állapítja meg hogy éppen mély alvásban vagyok vagy sem?
-
DMG
senior tag
Gondolkodom egy ilyen 1S-es band-ben.
Tud valaki megbízható eladót aliexpressen aki eredetit ad 1S-ből? Itthon elég combos 12k érte.
-
bladekettő
tag
Hali
Nem bírom működésre bírni a facebook értesítéseket. Ezzel próbáltam eddig Mi Fit 1.8.111, de nem tud összecsatlakozni sem a miband az appal, mert azt írja nem található miband.(a normál appal megy, csak ott meg nem lehet a facebookot beállítani, hogy értesítést küldjön).??? -
biega
aktív tag
Sziasztok!
Honnan lehet most a legolcsóbban venni (szállítással)?
Természetesen eredeti kellene, nem szeretnék egy hamisítványba belefutni. -
lorcsi
veterán
válasz
bladekettő #469 üzenetére
az rgb-nél állítható a led színe
a fehér meg csak fehér színt tud (talán valamivel újabb is) -
bladekettő
tag
Hali
Mi a különbség az rgb és a fehér ledes MI Band között? -
repvez
addikt
Valaki próbálta már az uj verziós bandet:
[link]
Ezen már van szivritmus figyelés is. Gondolkodok egy ilyen vásárlásán,de nem tudom mennyire pontos a szivritmus rögzitése, illetve hány napot bir tárolni ha tud egyáltalán telefon csatlakozása nélkül.
A szüleimnek szeretnék venni és esetleg hetente vagy pár naponta szinkronizálnám össze a gépre, mert nekik nincs okostelefonuk.Vagy ha nagyon jó akkor sporthoz én is használnám.A melkasra rögzitőshöz képest hozza az elvárható pontosságot?
Illetve milyen egyéb infót tud róla még valaki aki már régebben használja ? endomondóhoz is tud csatlakozni vagy egyéb sport appokkal? -
riszter
senior tag
-
riszter
senior tag
Sziasztok,
Mi a francért nem képes párosítani az s5 a miBanddel ha tegnap még tudott?? Tegnap nappal összeállt a dolog, aztán feltettem a magyarított appot a miui.hu-rol és azóta azt írja hogy túl sok miband van a közelben, menjek arrébb 10m-t és próbáljam újra... -
wentworth
tag
A benne levő adatok a telefon MI fiókjában tárolódik, vagy magán a karperecen?
-
winbox
senior tag
Sziasztok!
A napokban rendeltem meg a terméket kínából eredetit elég jó áron (2700Ft) és azt sehol sem találtam az interneten, hogy ha nem kapcsolódik közvetlenül a telefonhoz az eszköz (pl lemerült telefon) akkor mennyi ideig tudja magában tárolni az adatokat?
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, egy hülye kérdés, mert nem értem, mi alapján mérik ezek a lépéseket, meg tudja különböztetni, hogy futok vagy sétálok, vagy mindent lépésnek vesz, csak a futás gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Hardcore café
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- Találd ki: miről, hogyan készült a kép?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest