- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékmadár93
tag
Hát lehet, hogy tévedek, mivel még soha nem használtam dual sim-es telefont, és nem ismerem a pontos működésüket, de feltételezem, hogy ha mindkét slot 4g képes, ahogy több helyen is írják, akkor igen, kell hogy legyen olyan, hogy 4g-n van. Lehet hülyeséget írok, ez csak egyéni vélemény, de ha valaki ezt pontosan tudja, kérem ossza meg velem.
Egyébként köszönöm a választ. -
PioDVD
senior tag
Kösz neked is!
Elrakom talonba a note 5-tel együtt, aztán ami jobb árban lesz. Vagy amit választ.Amúgy érdekes téma a kamera, nekem a mi 8 videója sem tetszett (igaz, fhd-n néztem a 4k yt videót), szerintem a legolcsóbb (de márkás) kamera nyomába sem érnek, de hát ez a kis cmos eredménye. Úgyhogy csak annyit várok, a p8 lite-nál ne legyen rosszabb (kevés fénynél sem), ne hallgassam, milyen vackot ajánlottam.
-
PioDVD
senior tag
Lányomnak pont p8 lite utódot keresünk. Fiamnak a1 van, elégedett vele, Ő az a2-t javasolta. De náluk fogyóeszköz a telefon (hozzám képest), így nem baj, ha olcsóbb.
Az a2 lite kevesebb bármiben, mint a p8 lite vagy az a1? Nála még fontos a kamera, a másik 2-höz képest milyen az a2 lite?
Természetesen más véleménye is érdekel, főleg, ha a másik 2 telóról is van tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest