-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahogy felettem is írta a kolléga, nagyon környezetfüggő. 2,4 gigán is el lehet jutni 100 mbps fölé, de ehhez nagyon ideális környezet kell (ritkán lakott családi házas környék kevés szomszéd wifivel, kevés fal az eszköz és az ap között, jól beállított eszközök). egyenletesen nagyobb sebességhez ac kell legalább, ami viszont még annyira se szereti a falakat. laptoppal a 300 mbps ac-n simán elérhető, ott még talán értelme is lehet (mondjuk ha nem dolgozik vele, a gyakorlatban ott se sok), de egy családi házat nem fog tudni lefedni egy eszközzel.
tl;dr tudni kellene a körülményeket meg a valós igényeket (tehát nem azt, hogy gigabites net van, tehát minden eszközön el akarja érni a gigabitet, mert az utolsó bájtig ki van fizetve). -
gabor9991
addikt
Bluetooth+wifi együttes használatával Huawei P8 lite-ban tönkrement az alaplapon a wifi chip.
Ismert tipushibája volt ennek a szériának rengeteg alaplapot cseréltek emiatt garanciaban.Az enyémben a kicserélt is tönkrement a csere után pár héttel, azt is kicserélték.
Lehet itt is hasonló a gond. -
A LOS-sal általában vagyok elégedett, de erre a telóra nincs hivatalos verzió, csak nem hivatalos, ami nem frissül. Ráadásul kicsit akad is ezen a telón ez a változat.
Sajna akárhány custom ROM-ot próbltam eddig ezen a telón, egyik sem akart frissülni OTA.
Ha lenne hivatalos LOS rá, akkor nem is gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged