- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
zolomon17 #74 üzenetére
Ha nem akarsz főzött romot rátenni, ott a lelakatolás lehetősége (alkalmazásválasztóban lefele húzod az appot), és többnyire az is működik, de "stock" rendszerben erre sem volt opcióm. De tényleg egy jó főzött rommal fél évig nem piszkáltam semmit és minden üzemelt rendesen.
-
kelly416
veterán
válasz
zolomon17 #31 üzenetére
Átfogalmazom: teljesen mindegy, hogy MIUI van rajta, vagy AndroidONE rendszer tisztán, a Xiaominál mindent mindig ki kell pöccinteni a memóriából, hogy a hosszabb üzemidőt biztosítani tudják. Állítólag az EMUI is ezt csinálja. El kell ismerjem, nagyon jó időket hozott a RN4 annak idején, bár hogy őszinte legyek, custom rommal még jobbakat hozott, és az semmit nem lőtt ki feleslegesen ram-ból. Élvezet volt úgy használni a telefont.
De mondom, ez csak saját tapasztalat és következtetés, ettől még lehet, hogy teljesen másképp van, és csak én beszéltem ezt be magamnak.És nem Téged meg a Nexus rendszerét akartam ekézni, csak mondtam, hogy tapasztalatom szerint Xiaominál MIUI vagy nuku-MIUI mindegy, használhatatlan pl. egy okos karkötővel a rendszer.
-
kelly416
veterán
Vegytiszta droid? Hát... nem tudom, mit műveltek vele, de a Mi A2 Lite gyorsabban vágta ki háttérből a MiFit-et (ami ugye a Xiaomi MiBand1-2-3 használatához való Xiaomi program), minthogy kinyomjam a kijelzőt.
Amint mondjuk pubg közben jött egy sms akár és elolvastam, a pubg tölthetett újra a nulláról. Ezt a Samu A8 messenger és chrome közbeiktatásával is úgy oldja meg, hogy töltés nélkül dob vissza oda, ahol voltál. (Már ha mondjuk nem játék közben voltál és ki nem lőttek ez idő alatt.
) Szóval nem tudom, mire jó az a 4 vagy több giga memória, de úgy üríti a rendszer, mintha muszáj volna, AndroidONE ide vagy oda. A MIUI nem volt ennyire agresszív. Szerintem ez az A2 esetében sem jobb, de ez csak tipp, mert nekem gyakorlati tapasztalatom már nincs. Szóval akkor már inkább RN5 és custom rom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest