Hirdetés
- Samsung topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
DroiDMester #8840 üzenetére
Ezt most így elengedem
Nem én leszek, aki megváltoztatja az egyébként elfogadhatatlan stílusod, így nekem kell alkalmazkodnom, amennyire tudok, így ez az utsó kommentem a témában, de írtam, amit írtam. Ha szerinted tök helyénvaló volt minden, amit mondtál, élj vele együtt, és az én "szükségtelen belefpozásáommal" együtt is. Az is a világodhoz tartozik, amit kialakítasz.
-
Geresics
addikt
válasz
DroiDMester #8840 üzenetére
De, ismerem a mondást, ezért van ott a smile.
Viszont lehet, hogy Te vagy a droidmester, de a stílus, ahogy válaszoltál zitrone88-nak nem ide való szerintem. És igaza van, nem turkálunk mások zsebében, márpedig az "azon kívül hogy ilyen sok felesleges pénzed van" résszel azt teszed. Kérlek ne Neked álljon még feljebb.
Jah, és én kérek elnézést, hogy beleugattam, de ez egy fórum, amit mind olvasunk. Az ilyet inkább legyél kedves privátban, ha már mindenképp muszáj...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest