- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Obyboy
addikt
válasz
pilu01 #10197 üzenetére
November óta nekem is eu dev van fent és mikor kijön egy frissítés fel is teszem.
Eddig nem volt bajom sem az automatikus fényerővel sem az automatikus forgatással.
"Automatikus forgatás tiltás" ikon ha aktív akkor nem forgatja a kijelzőt.
Automatikus fényerővel mi a problémád? -
Siriusb
veterán
válasz
pilu01 #10201 üzenetére
Nekem a stabil xiaomi.eu 11.0.4.0 van fent pár napja, képernyőforgatás megy, az autó fényerőt néha hülyén kezeli, pl. leveszi minimumra. Ami problémát tapasztalok még, pl. néha szaggat, de más semmi komoly nincs. Illetve olyan volt még, hogy újraindítás után rögtön volt bejövő hívásom, s nem írta ki a nevet csak a telefonszámot, mert nem volt feloldva a telefon, de ez biztos a jogosultság-kezelés miatt lehetett.
-
Siriusb
veterán
válasz
pilu01 #10159 üzenetére
A Miflash ablak alján vannak választható opciók: clean all vagy clean all & lock. Ez utóbbi visszazárja a BL-t, az előbbi úgy hagyja, ahogy van. Célszerű a Flash gomb megnyomása előtt kiválasztani.
A xiaomi már csak ilyen, szív az ember vele, de ezt tudtuk, mielőtt megvettük.
Engem a MIUI idegesít egyre jobban, fel kéne rakni valami jól működő, épeszű rendszert.
Mondjuk olyan gyártó úgy sincs, amelyiknél minden jól működik, az első okostelefonom Sony volt, hát akadtak problémák ott is. Ennél legalább a pénzedért jó hardvert kapsz. -
Siriusb
veterán
válasz
pilu01 #10146 üzenetére
Azt hiszem Maist minden lényeges dolgot elmondott. Csak annyit fűznék hozzá: nem zár vissza a BL, ha nincs kiválasztva az az opció.
Kicsit furán hangzik, hogy csak egy twrp indul neked. Tudom, hülyén hangzik és bocs hogy megkérdezem, de biztos jó bill. kombinációval lépnél be a twrp-be? -
Maist
senior tag
válasz
pilu01 #10146 üzenetére
Mielőtt a régi romot vissza akarnád tenni, azelőtt ADB alól a fastboot getvar anti parancsot add ki, hogy nincs-e az új gyári romon antirollback védelem.
Viszont mindezek előtt: Tedd fel ezt a recovery-t a jelenlegi gyári rom alá, persze BL nyitás után: link (csak kínai, és angol nyelv van)
Jó lenne, ha lenne egy otg kábeled, az mindig jól jön. Tehát, ha fent ez a recovery, format data: yes, reboot to recovery, ekkor otg-re dugott pendrive-ról, vagy a belső memóriába másolod kábellel a xiaomi.eu rom-ot (Q alapút!) telepíted, majd újra/ismét format data, és ezután reboot to system. Sokáig indul 3-4 perc, tehát amit látsz, az nem biztos, hogy bootloop. -
Siriusb
veterán
válasz
pilu01 #10131 üzenetére
Az a baj, hogy nem derül ki, valójában mit csinálsz, de akkor mondom én:
1.) Töltsd le pl. a 12-es unofficialt-t: https://forum.xda-developers.com/mi-9t/development/recovery-unofficial-twrp-xiaomi-redmi-t3960726
Mondhatnék más verziót is, de nekem most ez van fent, ezzel raktam fel a xeu-t, tehát működik.
2.) PC-ről telepítsd, majd telepítés után egyből boot-olj recoverybe, másold fel a twrp img fájlt, telepítsd innen is, majd reboot to recovery. Így elvileg meg kell maradni a twrp-nek. Ha mégsem, az előző linken található vbmeta-t is meg lehet próbálni telepíteni, ott a leírás is hozzá.Másik sarokpont: ROM telepítés előtt FORMAT DATA >>> YES!!! Nem wipe!
És érdemes kijelentkezni MI és egyéb google fiókból, valamint törölni képernyő zárat, ujjlenyomatot stb. Tudom, ez kissé túlzásnak is mondható, de próbáld meg. -
Maist
senior tag
Távol áll tőlem az olyan megnyilvánulás, hogy "én megmondtam..." Természetesen a reggel 8:11-kor megírt hozzászólásom sem kioktatás akart lenni senki irányába, hanem az információ (ha úgy tetszik segítő szándékú) átadása a közösség számára.
Ettől függetlenül, -mint megerősítése annak, amit írtam-, hasznos a Te hozzászólásod is a topic-ban lévőknek. -
Maist
senior tag
Van igen, épp ma reggel írtam, hogy a legfrissebb 9.8.15 el sem indul a telefonon. Keress rá a nevemre, és el tudod olvasni, amit írtam. Egyébként meg a HMK20MI9T nevű kell a telefonra, a másikkal, amit írtál jó eséllyel téglázhatod. Van stabil is, azt kell felrakni először, onnan tudsz átjönni hetire, ha akarsz.
Egyébként alakul attól az illetőtől a twrp, aki a hivatalosat is szokta készíteni, itt egy teszt verzió, ha valakit érdekel:
link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest