- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
syler123 #10300 üzenetére
alapvetően nem vagyok nagyigényű, de néhány kényelmi funkció nekem elég fontos. pl. az értesítési függöny nagyob fokú testreszabhatósága, hangerő gombok extra funkciói.( bejövő hívást felvenni pl. ha a ledet lámpaként használom akkor rövid nyomásra lezárt képernyőnél ki lehessen kapcsolni - jó, hosszú nyoműsra általában van. kétszer tettem tönkre a gombjaimat note3-on ezzel.)
ilyesmikre gondolok. -
duo
addikt
válasz
syler123 #10282 üzenetére
mostmár szinte az összes MI9T-hez való AOSP rom ugyanabból dolgozik. (egymás ROMjait tákolják) official 3 van: pixel experience, extendedUI, havoc OS. unofficialból van LOS, msm-extended, evolutionX Paranoid Android, POSP sb. ami kb mind ugyanazt tudja. és ugyanúgy. random bugok vannak mindenütt, és a FOD jobbára nem megy. az USB-OTG sem többnyire.
a fejlesztés meg szakaszos, egy hónap, 40 nap. többnyire egyszemélyes projektek ezek, ennek megfelelően elfárad a fejlesztő, elpártol a rom mögül a közösség stb.
szerintem, most a legproblémamentesebb az msm-Extended, de Juuh kollegának a derpfest is jól megy.
telepítéskor általában fel kell tolni egy miui-t is. és arra telepíted rá az (AOSP-t úgyhogy valahol a háttérben szinte egy fél miuid- még mindig van. Újabban elég a vendor és a firmware. de azért az is több mint 700 mega)
(szóval nem tudom: ez nem olyan kényelmes és clean, mint anno a Redmi KATE-n. ott egy 500 megás romot felraktál és kész. itt meg van minden mint az üres bótba")
amúgy most brahiból vissszaálltam eea stable-re. még twrp sincs. ( a bootloader nyitva maradt)
igazából egész megnyugtató.
ADBvel eléggé kiheréltem. ( véletlenül a bluetooth-t is kinyírtam belőle, de majd egyszer levadászom melyxik csomag hiánya töri a működést.)
Blokadaval figyelem kicsit. ha ez sem lesz jobb magánszféra szempontjából, mint a china alapú miui, akkor teszek megint egy próbát az msm-extendeddel. -
pilu01
senior tag
válasz
syler123 #10206 üzenetére
Igen, persze, ez megvan.
Semmilyen appban, (böngésző, gps, gyári programok,) nem fordul el hiába kapcsolgatom a forgatást. Ugyan így a fényerő sem változik, ha mondjuk reflektor alatt kikapcsolt automatánál leveszem manuálisan nullára, majd bekapcsolom a gombbal. Fordítva sem működik, korom sötét helyen felrakom manuállal maxra, majd kapcsolom, de nem veszi vissza még öt perc elteltével sem. -
-
kazanka
őstag
válasz
syler123 #10057 üzenetére
Nem a konkrét esetre reagáltam,hanem az eladóra úgy egyáltalán,saját és az ismeretségi körömben történt vásárlásból kiindulva.Sajnos több esetben,húzták az időt,keresték a kifogásokat,míg a fogyasztóvédelem nem lépett.
helixP: Ez még nagyon is szakmai dolog hogy milyen garanciális feltételekre számíthat egy vásárlásnál? A javításról meg nem is jó beszélni,gondolom egy medve szerel egy barlangban,legalább is a visszaküldött "megjavított"termék állaga arra utalt. -
tibi03
csendes tag
válasz
syler123 #10012 üzenetére
Uhh, hát ezt sajnálattal hallom/látom. Én is bangood-ról rendeltem, nekem ~2 hét alatt megérkezett, kötöttem rá biztosítást én is, szerencsére nem kellett használni, a doboz nyomódott meg egy helyen, ott azért kicsit izgultam, de szerencsére a telefon sértetlen volt.
Egyébként én is Oneplus 3t-ről váltottam, azt 3 évig nyúztam, jó kis telefon, eddig ez is tetszik, élmény kézbe venni. Remélem hozzád is célba jut valamilyen úton-módon és sok örömöd leled majd benne. 🙂 -
Obyboy
addikt
válasz
syler123 #9734 üzenetére
"a sima 9t nem elég erős a gesztus vezérlésekhez"
"Azt mondták a tesztelők, hogy a teljes képernyős gesztusanimációk nem folyékonyak és ezért nem ajánlott a használata."
MIóta megvan nekem a teló (2019.10) gesztusvezérléssel használom, teljesen rendben van. Nem tudom eldönteni, hogy nevessek vagy sírjak a fenti két mondaton.
Nem SD855 van benne "csak" egy SD730 de ne lenne elég a gesztusvezérléshez?
Tesztelők helyett kérdezz inkább használókat.Itt a topikban normál és power userek is vannak kérdezz tőlünk bátran.
-
helixP
nagyúr
válasz
syler123 #9363 üzenetére
Nem cseréltem fel.
Az egyik teljes kijelzős, a másik fekete keretes.Mofi tokom S9-hez volt, imádtam. Erre csak egy Mofi mock-up van, ahol a textil helyett textil szerű műanyag van
Van egy strapa tok (tipikus 2 részből álló), egy sandstone, egy puha műanyag, az a legjobb. Még két gyenge.
-
helixP
nagyúr
válasz
syler123 #9340 üzenetére
Ne használj löttyöt, belefolyik mindenhova. Nálam két üveg jött be.
Az egyik ez. Teljes kijelzős, és tapad mindenhol, hogy melyik tok, hogy nyomja fel, az egyéni szoc probléma.
Ez van most fent, ezt nem nyomja fel semilyen tok, ahogy elnézem, szépen fekszik rá, em maszatolódik annyira, mint az előző, viszont akármilyen pontos felrakás ellenére is lemarad pár pixel.Egyébként sima fóliát javaslok, azzal nincs semilyen kompromisszum.
Obyboy: Térdenállva könyörgök, hogy az összefoglalóba tegyük bele ezeket a válaszokat, nem csak én válaszoltam ezekre a viszatérő kérdésekre, a topic 20%-át ezek teszik ki
Ha gondolod, szívesen segítek 5 tokom van és 4 féle fóliát próbáltam.
-
Blue meth
senior tag
válasz
syler123 #9284 üzenetére
Én is pont ugyanígy vagyok. És kb 1-2 ember kivételével mindenki azt mondja h elég a sima 9T. És nekem is ugyanígy sok az a felár érte, ha nem játszol meg nem csinálsz nagy erőforrást igénylő dolgokat rajta akkor tényleg elégnek kell lennie a 9T-nek. Én rengeteg videót néztem róla, mindenhol agyon van dícsérve, hogy fluid a rendszer, nincsenek döccenések sem stb. A mobilaréna Különösen ajánlott plecsnije is mindent elmond a telóról.
Pro-nál csak egy erősen Tetszett lett pont az ára, és az elmaradt újítások miatt (pl h ugyanúgy csak 6gb RAM, vagy nagyobb akksi), szóval ez a különösen ajánlott plecsni engem meggyőzött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest