Hirdetés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Szia, összehasonlítási alapom nincs, ami neked kellene, de a rendszer szerintem mind gyári EEA, mind xiaomi.eu dev rommal sima, nincs jele akadásnak, lagnak.
Üzenetekre ugyanaz igaz itt is, sokrétűen lehet/kell beállítani, de ha egyszer végigcsináltad, utána jó.
Közelség érzékelő nálam jó, most csak azért van néha gond vele, mert elég gagyi üveg van rajta, addig, míg meg nem érkeznek kintről a jobbak, ajánlottak. Üveg nélkül semmi gond nem volt vele.
Kijelző érzékenységgel nincs gond, igaz, egyszerre legfeljebb 3 ujj volt, amit használtam, gond nélkül.
Garancia: két év gyártóit valóban csak a xiaomi.hu ad, de szerintem az olyan boltok, mint alza, megbízhatóak ebből a szempontból is. Többen emlegették a Turbadó prémium garanciáját is, mint flottul működőt. Neked kell eldönteni, kintről nem biztos, hogy jelen árfolyam mellett megéri megvenni, főleg ha valahol van még készleten régebbi beszerzésű.
Xiaominak Magyarországon a Wayteq a hivatalos szervize, de ők sem javítanak itthon semmit, küldik ki külföldre, azt hiszem Lengyelországba.
NFC-t nem használtam, paypassos bankkártyát érzékelte, mint NFC tag
Az itthon vásároltaknál 100% a Gapps ellátottság, de szerintem a kintről érkezett, Global romos telókon is.
Bootloadert a xiaomi.eu rom felrakása miatt nyitottunk páran, több beállítási lehetőség, AOD minden értesítésre jelez, optimalizálások (pl preferált hálózattípus LTE/UMTS auto (PRL), amivel nagyban csökkenthető a cellakészenlét fogyasztása (nem keresi állandóan a kínai frekvenciákat. Be lehet kézzel is állítani, de újraindítás után visszaáll)
ROOT fontos volt nekem a Tasker és Adaway meg még néhány progi miatt, valamint a nem kívánt alkalmazások eltávolítása miatt. (az mondjuk lehetne gyári romra is)Bootloader nyitása elvileg garanciavesztéssel jár, tapasztalatot még nem láttam ez ügyben, hogy volt-e bárkinek problémája ebből, de gyári rom visszaflesselésével zárható, a telefonról tudomásom szerint eltüntethető a nyoma, kérdés, hogy imei alapján ellenőrzik-e a kínai szervereken.
Összefoglaló híján kb ennyi.
Esetleg még érdemes nézegetni egyéb Xiaomi telók topikjait, szerintem az ott lévő infók jó része releváns lehet MIUI vonalon, nem hardver/készülék specifikus dolgok jól össze lehetnek szedve.(#3180) qltsar
Meg kell különböztetni a hivatalos romokat: Global és EEA (meg van még egy orosz, ill indiai) és a xiaomi.eu romot. Utóbbi nem hivatalos, custom romnak minősül, bármennyire is "gyári" közeli (alapja a kínai fejlesztői rom).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kompakt vízhűtés
- Hobby rádiós topik
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest