Hirdetés
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
defygaben77
tag
válasz Baxeelelle #619 üzenetére
Redmi 5 plusomon is így van, ezt a MIUI 10 hozta, akárcsak a designt.
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
defygaben77
tag
válasz norbertvizi #591 üzenetére
Ennek örülök és várom a fejleményeket!
-
defygaben77
tag
Tudom, olvastam, de plusz díja van.
norbertvizi: én a Simplet nem is próbáltam az Unicredittel. Ahogy néztem, jó pár nagy bankank van saját NFC-s alkalmazása, sajnos nekünk nincs (meg félek, mostanában nem is lesz).[ Szerkesztve ]
-
-
defygaben77
tag
Én is tapasztaltam az A50 fórumán, hogy nem egyszerű emberkék vannak ott... Én is megjegyeztem, hogy az S3-asom óta nem szimpatizálók a márkával. Erre valami marha, hülyének titulált, mert a 7 évvel ezelőtti tapasztalatokra hagyatkozom. Köszi az infókat! Eléggé zavar a térérő, a Bluetooth, ujjlenyomat olvasó, stb hiba! Azt hiszem, várok még valami nagyobb üzem idejű Xiaomira!
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
Ja igen, az még kimaradt, hogy a telefonálás Bluetooth headsettel megy... Így az is, a wifi is folyamatosan be van kapcsolva. De, mint írtam, az 1 éves Redmi 5 plusom lazán bírja. Azért az A50 a 4000-es akkuval csak tud valami hasonlót ( bár a Exynos procik fogyasztását nem ismerem, azt tudom, a Snapi jó ilyen téren, viszont az Amoled kisebb fogyasztású az IPS-nél, ha jól tudom)!
Próbáltad az A50-et?[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
válasz PowerBuldog #495 üzenetére
Láttam már a youtube-on is egy videót, ahol 4 telefont hasonlítottak össze. Emlékeim szerint 10,5 óra volt a soc vegyes használatban Mi 9 se esetén, a Note 7 (asszem) a 4000 akksival előbb megadta magát!
-
defygaben77
tag
Igen, lehet megvárom! Igazából a Redmi 5 plusommal is meg vagyok elégedve, így nem létszükséglet a váltás! Viszont a cég most hozzájárul egy bizonyos összeggel új telefon vásárlásához, ki kellene használni, mielőtt meggondolják magukat!
-
-
defygaben77
tag
válasz CoolBoy323 #489 üzenetére
Köszi az infót! Még elgondolkodom rajta! Viszont a xiaomi magyar oldalon, ha jól néztem, nem vásárolható meg!
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
És akkor most lehet tudni mennyit tud valójában? Nekem nagyon tetszik ez a telefon, egyedül az aksi tart vissza a vásárlástól! Fontos, hogy 1 napot kibírjon nekem, mivel munkához kell! Napi 2-3 óra telefonálás, 5-6 óra netezés, youtube, zene. Sajnos a nap közbeni töltés és powerbank nem opció! Jelenleg Redmi 5 plust használok, ez a nap végére általában 20-30 %-ra merül a 4000-es akkuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest