Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
válasz PowerBuldog #641 üzenetére
Most, hogy mondod, sajnos tényleg. A francba...
-
espi38
őstag
válasz PowerBuldog #574 üzenetére
Mert ők csak hivatalos forrásból származó készülékeket szoktak árulni vagy akkor lehet rosszul tudom?
Igen a garancia ideje nekem is feltűnt 1 év a fene se tudja. -
Marc864
tag
válasz PowerBuldog #544 üzenetére
Úgy értettem igen
#545 szanozs - kapcsold ki az automatikus fényerő állítást és manuálisan állítsd addig, amíg nem javítják a "túlsötétedést"
[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
válasz PowerBuldog #544 üzenetére
Na de minden este? Vagy ezt hol tudom manuálisan beállítani? Ezt azért nem hinném, pedig most így működik nekem. Volt olyan, hogy annyira sötét lett, hogy a csúszkát is alig láttam.
-
defygaben77
tag
válasz PowerBuldog #495 üzenetére
Láttam már a youtube-on is egy videót, ahol 4 telefont hasonlítottak össze. Emlékeim szerint 10,5 óra volt a soc vegyes használatban Mi 9 se esetén, a Note 7 (asszem) a 4000 akksival előbb megadta magát!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
addikt
válasz PowerBuldog #458 üzenetére
Hát én biztos az ideális ügyfél vagyok, mert irodában dolgozom.
Nekem egyetlen hajszálkarc van rajta, a hangszóró mellett.Nagyon erős napfényben, ha nagyon nagyon tiszta a kijelző, és ki van kapcsolva, és nagyon közelről nézem, akkor látszik még 1-2 nagyon vékony karc a kijelzőn, amiket normál körülmények között keresve sem találnék meg.
Ne érts félre, a Note 4 előtt minden sík kijelzőjű telefonomon volt valamiféle védelem, régebben fólia, később üvegfólia, de ezeken a lekerekített szélű kijelzőkön olyan esztétikátlanul néz ki, hogy inkább bevállalok 3 hajszálkarcot, 2-3 évente meg úgyis telócsere mert elavul.
Nekem amióta létezik a lekerekített szélű kijelző, több gondot okozott az üvegfólia mint hasznot.Vagy csak a Note 4 en van valami ultra ellenálló üveg?
Nem akarok lebeszélni senkit, de nekem elegem lett abból, hogy rendelek egy üvegfóliát az aliról, várok egy hónapot, és valamelyik fent említett problémával találom szembe magam, majd rendelek egy másikat, ami máshogy ronda.
Kiváncsian várom, hogy lesz e a topikban ajánlott fólia, aminek nem buborékos a széle, nem keskeny, nem takar ki, nem pattan le...
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz PowerBuldog #400 üzenetére
Legyen úgy
Nagyon figyelemre méltó,hogy a Xiaomi csomagol a készüékhez tokot-de arra nem figyelnek hogy olyan darab kerüljön bele ami a kamerát is védje.
Nézegettem Kínában meg itt ott Magyarországon nem lehet kapni hozzá olyan tokot ami védi a készüléket -
sxxorp
őstag
válasz PowerBuldog #397 üzenetére
Én is így érzem! Én tudatosan döntöttem a 64GB mellett, nagyon nem használtam ki a 32 + 32-t sem (esetleg jobb minőségű videók nyomatásával még megcsúszhatok ), de akinek fontos, egy kiváló ajánlat.
-
grafnet
veterán
válasz PowerBuldog #390 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
Rendelni lehet, csak nem magánszemélyként. Pontatlan volt a hsz...
Minden telefonom tőlük van.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
espi38
őstag
válasz PowerBuldog #390 üzenetére
Így van sajnos nem szolgálnak ki,csak cégek vásárolhatnak tőlük
-
grafnet
veterán
válasz PowerBuldog #377 üzenetére
A gyári ROM-ok között nyugodtan váltogathatsz.
Amikor váltasz, akkor a FR töröl mindent!A korábbi verzióra való visszalépést nem tudom, hogy annak mi a feltétele.
Én azt javaslom mindenkinek, hogy váltson rögtön fejlesztőire és tíltsa le az automatikus frissítést. Várjon pár napot a visszajelzésekre, ha azok pozitívak, akkor kézzel frissítsen. (Természetesen minden frissítés előtt menteni kell PC-re is az adatokat!!!)
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz PowerBuldog #377 üzenetére
Global stabillal kapod, azt nyugodtan frissítheted dev-re. Viszont devről nem mehetsz vissza zárt BL-lel stabilra, ha jól tudom.
Xiaomi.eu, globe rom és társaik viszont csak nyitott BL-el mennek, mert unofficial rom-ok.
Ja és az EEA ROM-ot is felrakhatod zárt bl-el, mert az is hivatalos
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Graphics
Jómunkásember
válasz PowerBuldog #370 üzenetére
nefürgyéé'le
-
espi38
őstag
válasz PowerBuldog #214 üzenetére
Akkor max 115 ezer ft lehet, szerintem megéri váltani, mivel a bővíthetőség lehetőségét elvették tőlünk.
-
Zolik
senior tag
válasz PowerBuldog #151 üzenetére
Pont ez az hogy nincs. A "szürke" import pont az az ár amiért kerülnie kellene, csak a szép vb áfa, adók, sápok stb megdrágítják. Best buy-ba most 549$ az akciós ár [link]. Na ez az ár lenne valós, nem a 260.000es.
[ Szerkesztve ]
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Noukoum
veterán
válasz PowerBuldog #143 üzenetére
Ha az alábbiak fontosak akkor simán megérti a váltás. Vagy esetleg mi 9 ha az még belefér méretben
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
válasz PowerBuldog #141 üzenetére
Nálam egy napot kibír és ez megfelel. Volt nagy aksis mobilom, de az sem bírt nálam 2 napot így gyakorlatban kb semmi hasznát nem vettem a nagyobb telepnek. Így legalább egy kisebb, vékonyabb, könnyebb mobilom van. Nálam ez is szempont.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz PowerBuldog #70 üzenetére
Miért elől van ennek is a kijelzője? Miért felül van a beszédhangszóró? Miért van rajta hangerőszabályzó gomb? Miért van telefon formája?
Amúgy meg mindenki másol mindenkiről. és mindenki másban csinál egyedit.
Autógyártóknál sincs ez másképp, TV-knél sincs, semminél sincs. Mindegyikre van kereslet és kész. Veszi mindenki, ami neki bejön. Felesleges ebből hitvallást csinálni szerintem.
Bár azért örülök, hogy az apple féle némít analóg gombot nem másolta le senki.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
sxxorp
őstag
válasz PowerBuldog #24 üzenetére
Igaz még SIM-kártya nélkül, de 1 nap 17 óra után 3:50 a képernyőidőm, és még van 54%, mindenféle optimalizálás nélkül, és csak 2. feltöltés.
Ujjlenyomat: mivel nekem ez hvelykujjas, nem úgy, mint a hátlapi, ezért 2 ujjlenyomatként vettem fel először az ujjbegy felső, majd alsó részére fókuszálva, így kifejezetten jó, bár hangyányival többet ott kell tartani, mint a hátulsónál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Escape from Tarkov
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest