- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ochocinco46
aktív tag
Ez abszolút egyéni felhasználás és szokás kérdése.
2018-ban már szerintem annyira nem idegen a felhő használata. Én OP6-ból is azért vettem a 64GB-osat mert bőségesen elég számomra, képek és videók mennek felhőbe, zene spotify, az a ~60 GB meg simán elég játékra vagy alkalmazásokra.Ugyan árban nincs nagy különbség, de ezért nem értem azokat akik írják, hogy neki kell a 128-as meg a 256-os mert nem férnek el a képek... Nem beszélve arról, ha a készüléknek bármi nagyobb baja van, akkor bukta azokat is.
-
ttt1
őstag
Nekem Mi6 van (elsősorban a méret miatt). Én 1 éve használom némi videóval (van ami azért 4-6 perc) alkalmazások frissítik magukat és így van még 17 Gb szabad hely rajta. 26 Gb kép és videó van fent 8 GB app és némi egyéb ami 5 Gb. Mondjuk nem fotózok minden fűszálat de pl repülős napon készült vagy 200-220 kép

-
Griff55
senior tag
24 gigát sikerült telepakolni kevesebb mint 1 hét alatt és még videó meg fénykép szinte alig készült vele. Ha valaki hosszútávon akarja használni, meg nem szereti törölgetni a képeit és egyéb fájljait, akkor mindenképp megéri a nagyobbat venni. Amikor én vettem ali-n 5000 ft körül volt a különbség a 64-es és a 128-as közt. Egyértelmű, hogy melyiket veszi az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest