Hirdetés
- 

Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Steve1207
veterán
A data nem segít a presist-en, nekem is volt ilyen, bár a partíciók felére hibát írt csatoláskor úgy elcseszerintettem és még parancssorból se tudtam se twrp-ben, se adb-vel bármit sok mindent csinálni. Az a baj, hogy rohadt rég volt, de akkoriban pont a twrp-ket is váltottam, szóval vagy az orange-twrp közül valamelyikkel sikerült flashelni egy rom-ot vagy végül ráküldtem a gyári fastboot rom-ot visszazárás nélkül. Főleg a Pixel romok cseszték így meg, azzal a lendülettel (meg a 10-11?-es váltással) el is veszett a lelkesedés, mert még csúnyák is lettek onnantól

Viszont egyiket se mondanám már készpénznek, mert annyira nem foglalkoztam évek óta ezzel, utána kellene járni jobban.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - OLED TV topic
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Mozilla Firefox
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest