Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Nálam van gond. Egy ilyen tok van rajta ami érzékeli a kinyitást és bezárást. Ha ezzel operálok, teljesen jó a záróképernyő. Viszont ha nyitva van a tok, és lezár a képernyőzár, utána nem tudom feloldani, mert egy fekete képernyőt kapok csak. Csak úgy tudom "javítani", hogy becsukom a tokot majd pár másodperc múlva kinyitom. Nem mindig csinálja, de többnyire igen.
Ami még lehet nem mindennapos (nem tudom hányan használnak ilyet) hogy BT eszközzel oldom fel (órával), tehát nem jön a pin/ujjlenyomat ablak ha rajtam az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest