- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Az automatikus fényerővel vannak még problémáim. Beállítom a kívánt értékre, és legközelebb meg leveszi teljesen halványra. Felhúzom félre, x idő múlva megint halvány. Mi5-n ilyen nem volt. Sötétben beállítottam a kívánt értékre a csúszkát (kb 1/4 alatt kicsivel), és az nappal is jó volt, éjjel is.
Ez meg leveszi mindig -
havri1
félisten
válasz
kengyel #3528 üzenetére
Most túrtam a beállításokat, de tényleg nem találom. Pedig valahol volt ilyen, hogy miket csináljon, ha mozdulatokat intéz az ember..bár az EU romon volt.
De határozottan emlékszem, volt ilyen.
Mindjárt összehasonlítom Mi5 EU dev-el, mert lehet készülék/rom miatt nincs.Szerk.: Nem találom..lehet az még MIUI9 -en volt
-
havri1
félisten
Pontosan, de ennek van veszélye is, jó ha tudod. Ha elhagyod nyitott BL-el a telefonod, nem MIUI rommal tudják használni. (Ha az eszközkeresés nem aktív a MI fiókodban, akkor még MIUI-val is)
Bár erről nekem az a véleményem, ha annyira fx vagyok, hogy elhagyjam, akkor meg is érdemlem. Rabláson kívül nem tudok elképzelni - esetemben - olyan helyzetet, hogy ellopják. Személyes adatokat nem féltem, mivel védelem aktív a készüléken, ha meg elhagyom, vagy megengedem, hoyg ellopják..megérdemlem.
SOkkal nagyobb biztonságban érzem magam nyitott BL-el. Sajnos az évek alatt szaladtam már csöcsre MIUI-val, és volt, hogy a Fastboot volt az egyetlen lehetőség.
(Valami nem stimmelt telepítéskor TWRP-ben, és legfagyott folyamat közben). -
havri1
félisten
Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy a Google asszisztenst hogyan tudnám rávenni, hogy tárcsázzon nekem hang alapján? OK google, call xy. De semmi, nem érti. Állítsam át angolra a telefont? Keresni keres, de tárcsázni nem akar, nekem meg az kéne. Köszi
Szerk,működik. Angol kell neki valóban.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #3465 üzenetére
Megnézem ezt is, köszi!
-
havri1
félisten
Ugyanez elérhető a Témák alatt, én is ezt használom, onnan telepítsd.
Csak vigyázz, AOD-t nem tudja, belefagy a kijelző! -
havri1
félisten
Dark, fekete témákat keresek, ha már amoled ugye. Igazából rájöttem, a tarcsazó lenne nekem fontos, egyrészt este nagyon vakít a fehér, meg sokat is használom. Valaki esetleg találkozott a gyári tarcsazó fekete kivitelével a témák között?
-
havri1
félisten
Nillkin synthetic fiber tok tényleg eszméletlenül fullos, ajánlom én is! BASEUS üvegben kompatibilis, tökéletes párosítás.
-
havri1
félisten
8.12.07 gyakorlatban valami változás? Valakinek tapasztalat esetleg?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3377 üzenetére
Mintha magamat hallottam volna
de az a jó ezekben a kínai rendelésekben, hogy mire megérkezik, el is felejtem, hogy rendeltem.. Meglepetés
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3367 üzenetére
Miért, nem ér rá?
Használod a BT feloldást Stratossal?
Én beállítottam, de elég sokszor nem oldja fel. Néztem, és kulcs hibát ír. Nem vágom. -
havri1
félisten
Én most leteszteltem, és tökéletesen látom polarizált szemüveggel a BASEUS-on keresztül.
Ez az üveg, amit linkeltel, hát, nem tudomén 3-at vettem Samsung A5-re, egyrészt kicsi, másrészt nagyon gyengének tűnt. Én ajánlom, hogy Ali - ról rendelj pár más fajtát. Mi5-re a nillkin H+ pro volt nagyon jó, erre úgy nézem ez a BASEUS 7D.
-
havri1
félisten
Aki nem használ tokot, annak érdemes lehet ilyesmi védő a kamerára. Nem tudom élőben milyen, most jött velem szembe: HengLiTai For Mi 8 Camera Lens Protector Ring Plating Aluminum for Xiaomi Mi 8 Camera Case Cover Ring Protection Accessories
-
havri1
félisten
válasz
pyxystyx #3322 üzenetére
Nem a google szolgáltatásnak? Aki régóta MIUI-zik, annak ez már a csuklójába van
Telepítés után, minden fontos appnak meg kell adni minden engedélyt, hogy gördülékenyen működjön.
Én most a wiw jelszó mentésekkel nem boldogulok. Mi és Goole acc is van ugye. Mindent mindenhova szinkronizálok, elvileg. De most a Mi8-ra költözéskor sok wifi hálózatot nem mentett át. Nem tudom pontosan mi menti le, de van ami működik, van ami nem.. -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #3319 üzenetére
Jah, csak szivattyú az öreget, értem
köszi, mindjárt csinálom
-
havri1
félisten
Asztal Android N.
Restart telefon.
Kezdőképernyőn hosszan nyomok, jobb alul, beállítások ikon.
Itt 5 lehetőség van. Attunesi hatások, alapértelmezett képernyő beállításai, ikonok kitöltése, zarolas, és egyéb lehetőségek, ami az alap menüből elérhető beállításokra visz, de sehol rács. -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #3311 üzenetére
Hát én nekem továbbra sincs rács állítás
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3309 üzenetére
Az alsó képen a menüt hogy hozod elő?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3302 üzenetére
Leszedtem, de itt megállt a tudomány
Téma szerkesztése, asztalnak kiválasztottam az újat. Restartolt a launcher, de ennyi. Hol tudom a rácsot állítani? Menüben, beállítások, kezdőképernyőbél nincs rá lehetőség. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3294 üzenetére
Rakerestem, N a neve, de kompatibilitási problémát ír.
-
havri1
félisten
Ha lehetne a global deven a rácsot módosítani, tehát hogy több ikon elférjen, nem is tenném fel az EU vagy majd a miuihut. Eddig tökéletes, de tényleg.
Pár szemetet ki kellene csak gyomlálni (nem vettem még rá magam, ameddig nincs nyitva a bl, nem játszom vele, nem tudok fastboot rommal helyreállítani).
A cellakészenlét fogyasztása tényleg magas. -
havri1
félisten
válasz
n.karoly #3278 üzenetére
Elvileg mm pontosan raktam fel, nem látni, hogy ferde lenne, gyári szilikon tok sem tolja fel. Pill, keresem az oldalakat,m amin láttam.
Gyári böngészőben a bal széle nem látszik rendesen: [link]
Illetve volt az előbb egy free game, gyerek játszott, és dobott egy reklámot, abban a jobb alsó sarokban az egyik ikonon lehetett látni. Oldalról nézve egyértelmű volt, hogy az üveg széle (fekete perem) takarja el.Ilyen üvegem van: BASEUS 0.3mm 7D Screen Protector for Xiaomi Mi 8 Curved Full Screen for Xiaomi Mi8 Tempered Glass 6.21-inch - Black
(#3279) Moz: Ez az a tok? Ez is úton, remélem jövő7en megkapom.
-
havri1
félisten
Már nem érkezne meg, ne rendeld meg. Nov 16-án adták fel az enyémet, tegnap vettem ár. Van akinek meg eltűnt a telefonja Feuchtban. Pont most van belőle ügy. Illetve 19-re simán
Amúgy ezzel az új generációs ujjlenyomat olvasóval van bajom. Zsebben pl simán kinyílik ha hozzáérek. Zseb mód aktív pedig. Van megoldás rá?
-
havri1
félisten
Azért na..szép
Mi8 Pro -
havri1
félisten
válasz
Nagya21 #3241 üzenetére
Először az engedélyeket add meg neki, Zöld biztonság ikon, alkalmazások kezelése/engedélykezelő/egyéb engedélyek.
Automatikus indításba érdemes belerakni pár dolgot, hogy mindig memóriában legyenek, pl FB, Messenger, Viber stb. Ezeket lakat alá is teszem, meg a tárcsázót, billentyűzetet (swiftkey).Másik meg: Beállítások/Értesítések és állapotsor/Alkalmazásértesítések/
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3239 üzenetére
Ez mindig is így volt sajnos, vagyis miui 9-től emlékszem, előtte nem tudom.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3232 üzenetére
A heteket nem írta ki, melyik hétnél járunk. Nekem az a bajom vele, hogy havi nézetben nem jelzi ki, hogy adott napra mi van. Csak pöttyöket írt.
Nekem a beosztásom miatt kell, ránézek, és látom mikor, hogy dolgozom. -
havri1
félisten
Ha kapok egy messenger értesítést, a kijelző feléled, így van beállítva. Viszont az arcfelismerés ilyenkor nem aktív, csak az ujjlenyomat. Ezen lehet változtatni?
-
havri1
félisten
válasz
8nemesis8 #3018 üzenetére
No, megnéztem. QR kód akkor jön elő, ha már a Mi telefont kiválasztom, mint fogadó. De előtte nekem feldobja ezt a 3 lehetőséget, amit küldtem. Nekem EU rom van, de ez egy Mi5pro, bár az app egységesnek kell lennie.
Tegyél fel egy screent, mit látsz amikor a fogadóra kattintasz? -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #2878 üzenetére
Én most is használom Mi5-n, 20-07h között automatikusan bekapcsol. Nem szinkronizál email stb, és kevesebb energiát fogyaszt.
-
havri1
félisten
válasz
kurtuzov #2803 üzenetére
Nem csak azt, hanem az első kb 10-15mp-t.
Ha még kicsengés alatt átváltok hangszóró, majd vissza BT, akkor egyből jó a hangerő.
4 Xiaomi telefonon próbáltam ki, 2-n halk, 2-n jó. Nem vágom..
Plantronics Explorer 500 és Xiaomi Mi LYEJ02LM headsetekkel. Mi8-on még nem tudtam tesztelni sajnos. Ezért kérdeztem, hogy másnál van e ilyen gond. -
havri1
félisten
Használja valaki BT-s headsettel a telefont? Hívásindításnál nem halk a headset?
-
havri1
félisten
válasz
Kecsotam #2646 üzenetére
A DHL (Német posta) csak németben szállítja, itthon a Posta hozza. Ha Feutchtban nem tűnik el, akkor ahogy írják, németbe érkezéstől számítva 4-6 napon belül kézhez kapod. Nekem is így van úton a készülék, 16-i feladással.
Ez az ideális szállítás ezzel a móddal.
Itt is nézd, pontosabb adatokat ad EU-ban mint más. -
havri1
félisten
válasz
ShadowLac #2435 üzenetére
MI8-on én még nem tudom konkrétan, de általánosságban a China/Global romokhoz képest a különbség:
Régiós appok, amik itthon nem működnek, tiltva vannak. Reklámok is. Kezdőképernyő 5*6 ikonos felbontása (vagy nagyobb is már talán). És még biztosan van más is, de én ennyit tapasztaltam. Jobbak. -
-
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #2201 üzenetére
Nekem az utolsó Amoledes a Galaxy Note 2 volt a Xiaomik előtt, az is beégett, 2x is 2 év alatt. Cserélték is háznál a komplett kijelzőt.
Azóta nyilván sokat változott már a panel, meg a védelem is, de én nem erőltetnem a wazet napi sznten órákon át -
havri1
félisten
válasz
Griff55 #2149 üzenetére
Milyen TG van elöl? Mennyire ér a pereméig?
BASEUS 0.3mm 7D-t nem tolja fel? Rendeltem több TG-t, biztos ami biztos, elég nagy a szórás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest