Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz kicsipapucs #10799 üzenetére
Excel-lel UM25C-vel monitoroztam és gyűjtöttem az adatokat.
-
Danex
addikt
válasz dzsoltike #10906 üzenetére
Razer phone-nak biztosan van QC4-es töltője. Az igazság amúgy az, hogy az egész QC4 szarul van kommunikálva, mert semmivel sem gyorsabb kb mint a QC3, csak elvileg finomabb a szabályzás, illetve készülék oldalról kell megfelelni jobban.
Jelenleg a QC4-et kb úgy kezelik, hogy QC3 + támogatja a PD protokolt is.
Nemrég csatoltam a töltési garfikont
Szerintem ahol a QC4 talán szebb grafikont rajzolna az a 8:22-től 8:50-ig, illetve az is látszik, hogy nem feltétlen a töltő a limitáló faktor, de sajnos nincs ilyen töltőm
-
Danex
addikt
válasz dzsoltike #10942 üzenetére
Az a baj, hogy 5perc különbségért nem akaródzik kiadni 7-8ezer Ft-ot töltőre.
-
Danex
addikt
A fele olyan hiba ami igy helyes és a többi gyártó csinálja hanyagul és szimplán ahhoz szokik hozzá az ember.
Másik harmada kb olyan "hiba" amihez 1 hét alatt hozzászokik az ember.
És talán van 1-2 valós gond is ami "elfogadható".
De nyilván te pénzed, te választásod. De sajnos hasonló tudáshoz dobd hozzá a készülék árának a felét és talán néhány hiba eltűnik, de helyette meg jön más ami azon készülékekre jellemző.
-
Danex
addikt
válasz hroberto #11252 üzenetére
Hát nekem a 9-es biztos kimarad, annyit nem ad pluszba.
Addig megjelenik majd már a Xiaomi turbo charge-ja, meg alap lesz a vezetéknélküli töltés is.
Az a baj, hogy számomra egy Mi9 kijelző + kamera + NFC, vezetéknélküli töltés kéne, a RedmiNote7 akksijával és procijával...
-
Danex
addikt
Mai nap érdekességre jöttünk rá, kolléga erölködés nélkül fel tudta oldani az arcával a készüléket... mondtuk oké, van arcszőrzet, szemüveg is. Másik kolléga már nem tudta feloldani. Utána odaadtam neki a szemüvegemet és már ő is fel tudta oldani. Én az ő Huawei telefonjaikat nem tudtam.
Végül újra felvittem az arcom, de szemüveg nélkül, most már ők sem tudták feloldani. Szóval kis érdekesség vagy felhívás szemüvegeseknek, hogy szemüveg nélkül vigyék be az arcadatokat úgy valamivel biztonságosabb, bár még igy is messze gyengébb mint mondjuk az ujjlenyomat.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz enginev3.0 #11321 üzenetére
(!!!!!!!!elvileg!!!!! ha az ARB szintje 0 akkor talán még szabadon is mozoghat, nekem a 9-es droidra frissitéskor nem nőtt meg.De nyilván nem éri meg játszani ezzel, ennyit nem ér
-
Danex
addikt
Rom install Install után egyből törölj az AdvancedWipe-on belül egy Datát, legalábbis PixelExperience rom után ezt ajánlják.
Én most felraktam a PE caf romot + Sphinx kernelt. Utóbbi időben elég rossz volt a eu.dev-en az akksim. Nyilván most kevesebb szemét is van a telefonon de kiváncsi leszek.
-
Danex
addikt
CAF-os PE rom-on trükközés nélkül ment az Android Autó
-
Danex
addikt
NFC fizetést valaki meg tudja nézni a PE rom-om?
-
Danex
addikt
válasz HUNited #12073 üzenetére
Hát csak vedd bele azt, hogy fél éve a telefon 130e volt, most használtan 80-ért már több telefon is van a hardveraprón. Ergo fél év alatt buktál 50e, ha pedig használod 2 évig és akkor eladod 30-35ért, sokkal kevesebbet buksz (fél évre vetítve 25e).
1-1 év alatt meg minimális változások vannak a készülékekben úgy is.
De mindenki a saját pénzét költi, szóval tiszteletben kell ezt tartani, hogy valakinek megéri a kütyümániája miatt az, hogy félévente új telefonnal játsszon.
-
Danex
addikt
válasz HUNited #12076 üzenetére
Az eddigi telefonjaimnak mindig normális üzemidővel rendelkeztek 2 éves korukig, bár tény ez az első "csúcs" telefonom, de szinte biztos vagyok, hogy a 30-35e-res ár 2 éves korában a tudásával reális ár lehet.
Amúgy ha családban marad se jelenti azt, hogy 0 Ft, bár ez attól függ ,hogy nézzük és ki hogy kezeli a családon belüli dolgokat.
-
Danex
addikt
válasz DisRespect #12194 üzenetére
Ébresszen? Azért az ebresztovel nem nagyon volt gond
-
Danex
addikt
Én azért kiállok a topikgazda mellett, 2 hete csak azt hallani, hogy néhány embernek nem tetszik a miui és egy kalap szar használhatatlan a telefon. Akkor szeláví, egyáltalán nem produktívan kommunikáltok csak fikáztok, nem azt beszélitek, hogy ebben a romban ez jó volt próbáld ki így, hanem egy nap 4* leírjátok ugyan azt, hogy nektek miért nem jó a MIUI.
Van helye a panasznak de az a mérték ami itt folyik hetek óta már tényleg spambe ment át.
Peace
-
Danex
addikt
válasz retesz147 #12486 üzenetére
Hát én eleinte örültem az infras feloldonak, de jelenleg 2 kollégám arca is feloldja az enyémet, úgy hogy egyik rendesen szakállas, másik egyáltalán nem, nekem meg fixen röviden van. Nekem van szemüveg , nekik meg is-is. Egyik bőven nehezebb mint én, másik soványabb.
Emiatt inkább ki is kapcsoltam.
-
Danex
addikt
válasz TTom65 #12634 üzenetére
Új frissitésben azt hiszem az lett az alap beállitás, hogy bekapcsoláskor zárolva van a készülék, majd mivel az arcoddal, ujjlenyomatoddal ezt feloldod a zárolás megszűnik, de csak akkor lépsz tovább, ha fel is húzod a képernyőt.
Beállitásoknál ki lehet venni, de nem tudom pontosan milyen néven vagy hol.
-
Danex
addikt
Mióta bekonfigoltam hogy kepernyozaras után 5 perccel lője ki az alkalmazásokat sokat javult az uzenidom. A fontosabb ertesitéses alkalmazások hozza lettek adva a kivetelhez, így egész jó.
-
Danex
addikt
válasz greenmeister #12990 üzenetére
Biztonság alkalmazás -> jobb fent fogaskerék -> sebességgyorsitás
-
Danex
addikt
Egy kis 32s-es expó tegnap este
-
Danex
addikt
Valaki próbálta már a 10es androidos romokat?
-
Danex
addikt
Én a mimix3 ban bíztam, de ugye jött az alpha.
Mi9 szarabb kamerába, szóval a többi újdonság nem ér annyit hogy csereljek.
Telefont szerencsére csak 2 évente éri meg újat venni, mert évről évre nem fejlődnek annyit hogy megérje a váltást.
Meg kezd már engem is idegesíteni, hogy a mostani 148mmes keszulekhazak felhiztak 156ra
-
Danex
addikt
válasz HUTCHDB #13787 üzenetére
Apple-ben egy dolog tetszik..., hogy teljes hozzáférést adnak a kamerához, egy külső gymbalokkal jól lehet vele dolgozni, de túl nagy a felár érte.
Kiváncsi lennék mondjuk egy mimix4-re akkor, 4k+ akksi, 108mpx-es kamera, nfc, vezetéknélküli töltés és kb ennyi nekem elég is lenne. De szinte biztos vagyok venne hogy már ez is majdnem 160mm-es házban lenne -
Danex
addikt
válasz HUTCHDB #13789 üzenetére
Alapjába véve nincs bajom a Xiaomival, egyedül a szofvernek ez a takarékos, de egyben mégsem mivolt.
Hogy mindent kilő, de a hálózat meg valahogy csak sokat eszik. Illetve a GPS van hogy 1 hónapig jól megy, aztán meg egy héten keresztül szarakodik.
Na mindegy, majd kiderül mi lesz a következő, addig is használom nyugodtan a Mi8-at és ezt a pénztárcám is lájkolja -
Danex
addikt
Talán egy bugot találtam, éjszakai automatizált repülőgép mód után nem tudtam csak újraindítás után visszakapcsolni a bluetooth-t
-
Danex
addikt
Újabb reggel, újra Bluetooth bekapcsolás hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest