Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkri
tag
válasz
ZCoyote #8334 üzenetére
RAM használata olyasmi lehet, mint a 8-as verziónál.Nekem jelenleg (2/16-os verziónál) olyan 900 - 1000 MB van szabadon... Ürítés után persze... Használható.
Értesítések jönnek ahogy kell... Hangouts, messenger, e-mail... minden megy nálam.
Amit észre vettem, hogy érzésre (lehet a számokban is) gyorsabb mint a 8.
Ajánlott kategória részemről. -
bkri
tag
Mai hír:
"2017. augusztus 25. – MIUI9 Kínai fejlesztői rom publikus kiadása Xiaomi Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro és Redmi 4X telefonokra."
Hamarosan tehát 4c-n.
-
bkri
tag
-
bkri
tag
Sziasztok.
Akkor rövid kis "összefoglaló".
Akku idő: 10% 7 óra alatt, folyamatos e-mail szinkronizációval, időjárás frissítés, helyelőzmény, pár hívás, nyomkodás, stb... Az sztem elég jó.
Ahogy már írtam, bitang gyors... Több mint 70.000 Antutu pont... Nem akad, nem döccen, villám...
Nekem nincs bajom semmi a SIM-kezeléssel. Folyamatosan megy az egyik kártyán a mobilnet (LTE), mind a 2-t használom telefonálásra is és eddig nem volt vele bajom...
Képek... Igazából azzal sincs bajom. Persze hiányoznak a full manuális beállítások (fókusz, záridő, stb) de sztem a minőséggel nincs baj...Nagy vonalakban ennyi.
ÜDV: BK
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest