- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #3017 üzenetére
Na, az ujjlenyomat olvasó után végleg beszart a bekapcsoló gomb is. Már pár hete csak dupla koppal meg funkciógombra rakott kijelző kikapcsolással tudom használni. Erre most a frissítéssel előállt egy olyan is, hogy lefagy és nem reagál a dupla koppra időnként. Hálistennek ha töltőre rakom feleszmél. Cserébe viszont lett három ujjas képernyőképem, meg a hálózatot magától megtalálja, nem kell variálni, hogy az egyik simet visszaveszem 2G-re, akkor a másik talál hálózatot, utána a másikat vissza, és ha szerencsém van, nem dobja el a másik... A kis öröm is öröm... Ekkora rakat fos telefonom még nem volt, ha nem céges lenne, sírva fakadnék. Hétvégén költözés vissza a jó öreg redmi note 4-esre ezt meg sdom vissza garira, de tartok tőle, hogy szarból nem lesz vár
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok! Van valaki rajtam kívül, akinek a mi 11 lite 5g-n beszart az ujjlenyomat olvasó? Korábban is vacakolt néha, de mostanra totál halott. Nem csak a képernyőt nem oldja fel, de a netbank app is olyan hibát jelez, hogy a biometrikus azonosításhoz nem elérhető a hardver. Van ötlet? Újraindítás nem segített.
-
szetcsuszott
aktív tag
12.5.5.0 global stabil rom. Másnak se működik a három ujjas képernyőkép készítés? Be van állítva, hogy működjön, de nem nagyon hatja meg.
Átállítom másra, mondjuk home gomb hosszan, és az meg megy.
-
szetcsuszott
aktív tag
A hívásrögzítést vissza lehet nyerni stabil miuin romolgatás nélkül? Boldbeast Call Recorder app nem játszik, próbáltam, kuka. A pokol legmélyebb bugyrába menti a fájlokat, fél óra mire megtaláltam, ráadásul mikor meg akarom hallgatni őket bármivel, azt írja, hogy a fájl sérült vagy nem támogatott formátumú.
-
szetcsuszott
aktív tag
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
pusszycat #1105 üzenetére
"Az AOD csak rövid ideig megy nem ugy mint a samsung-nal. De ha rákoppintsz kell mutassa."
Csak ezzel pont egy kalap szart ér az egész. Éppen az a lényeg, hogy nincs értesítési led, de ezzel ki lenne váltva. Kizárt, hogy ez üzemszerű, mert ez így nem AOD, hanem 10secOD, semmi értelme. Ugyanúgy nem látom, ha 3 perccel ezelőtt keresett valaki telefonon, mint az értesítési led nélküli szarokon. Nehogy már 2021-ben egy 150ezren nyitó amoledes és elvileg AOD-képes telefonon kopogtatnom kelljen.. Nagyon remélem, hogy bug ez is, és javítják, mert jelenleg ezen a szaron kb semmi nem működik üzemszerűen.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #1103 üzenetére
Az ujjlenyomatos feloldást beállítottam nymásra, b.szik rá, érintésre felold.
Ez a készülék egy szoftveres ipari hulladék
-
szetcsuszott
aktív tag
Jelentem qára nem működik az AOD sem. Akármit állítok be, kikapcsol a képernyő, és b.szik megjeleníteni az értesítéseket. Direkt kipróbáltam, megcsörgettem magam, majd vártam.. mikor elsötétült a kijelző, akkor aztán el volt sötétülve teljesen, értesítés meg sehol.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1086 üzenetére
Na, hosszas kísérletezés után az van, hogy ha az 1. slotban lévő simet 4 vagy 5g-re állítom (mivel az 5g helyett is 4g-re áll, mert nincs 5g) akkor a 2 sloton eldobja a hálózatot, ha az is 4g-re van állítva. 3g-re kell állítanom a 2 slotot, hogy legyen egyáltalán hálózat. VAGY a 2. slotot állítom 4G-re, de akkor az 1-est kell 3g-re állítanom. Ez így szar. Merem remélni, hogy nem hagyják ennyiben
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1084 üzenetére
Csak az 1. simet tudom 5G-re állítani, mert csak az 1. slot tudja, de -függetlenül attól, hogy a telenoros vagy a telekomos van az 1. slotban- ha átállítom, azonnal eldobja a hálózatot.
Szóval ez úgy 5G telefon, hogy opcionálisan sem 5G, csak (esetleg) akkor, ha BIZTOSAN TUDOD, hogy ott ahol vagy éppen, van 5G, és akkor átkapcsolod. Faaasszzaaa!
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #1083 üzenetére
Visszaolvastam, és látom, hogy ez ilyen fos. Átállítottam az egyik simet 4G-re, a másikat 3G-re és így működik. Eddig xiaomi fan voltam, de ha ezt nem javítják gyorsan, falhoz baszom.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam ilyen 5G-s cégest, olyan problémám van, hogy 2 simkártyám van, a régi Note 4-emben mindkettő kiválóan működik. Ebbe áttettem őket, és a telekomos simen minden 4-5. bekapcsolásra/újraindításra van hálózat, de inkább nincs, a telenoroson meg egyetlen egyszer sem volt még. A jelenség független attól, hogy melyik slotba teszem a kártyákat. Így gyakorlatilag használhatatlan a készülék. Van valami tipp, mi lehet ez? Selejt a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Zyxel NAS326
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest