- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsi777
csendes tag
Őszintén, én nem találom. Pedig ez volt az első szempont ami miatt frissítettem.
-
gabcsi777
csendes tag
Sziasztok! Mi 11lite 4g ma frissült 12.5.3-ra, az lenne a kérdésem, hogy a super wallpaper - t ez a széria nem kapja meg?Sehol nem találom. Az xda-ról letöltöttem az apk-t, de a zárképernyőn képtelenség beállítani. Valaki tud valami okosat? Köszönöm!
-
kgb79
tag
Na felment a 12.5. Átolvastam a linkelt topicot is, de sajnos nálam nincs advanced settings a szín beállításoknál.
Mindenesetre a sokat javult a képminőség. Megjelenik még néha a black crush, de sokkal kevésbé észrevehető.
Egyébként a kijelző élessége szerintem jó. Az apró betűknél sincs probléma az élességgel. -
kisdnl
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja vettem meg az első Xiaomi telefonom, egy Mi11 Lite 4G-t. (Sajnos a 3,5 éves Samsung S7-em kimúlt, pedig nagyon jól használható kis telefon volt.)
Előtte is csak Samsung okostelóm volt, de eddig nagyon tetszik ez a Xiaomi is! Egyedül a always on display fura, csak 10mp megy..
Remélem legalább annyit bír majd mint a Samsung -
balu1977
senior tag
Taiwani romra még nincs. Ezt raktam rá mert ebben még van miui tárcsázó.
-
zzz03
őstag
12.5.3 globál stabil frissítés után úgy tűnik sikerült kicsit visszafogni az Android rendszer étvágyát. Már nem 12% körül van hanem csak 7%.
-
-
bghistvan
senior tag
Kipróbáltam a sötét módot, mellékeltem 2db screenshotot, optimalizáltam pár olyan dolgot, amire kvázi nincs szükségem,úgy gondolom elég jól teljesít így a készülék.
Ahogy látszik is a screenshot alapján,a memóriát ugye törli folyamatosan,nem használom az aod-ot, és 60hz-en pörög.....
Majd az utolsó 5% akku időnél is rakok fel képet 😉
[kép] [kép] -
tasakos
tag
Sziasztok! Ti a főkamerával megvagytok elégedve? Nekem a mi 9 után csalódás picit..
-
zzz03
őstag
válasz
bence00333 #374 üzenetére
-
zzz03
őstag
válasz
bence00333 #372 üzenetére
Meg jött már, kb 2 vagy 3 hete. 12.5.1 RKIEUXM
-
-
farkas26
tag
Sziasztok!
A selfi kameránál fényképezésnél lehet állítani a távolságot vagy van benne ilyen opció?
-
Dave™
nagyúr
Szia!
Ha tudsz angolul prögesd végig ezt a pár oldalt, és kiderül: link Vagy csinálsz róla egy nagyfelbontású jó minőségű makrót és akkor talán látszik a pixel elrendezés vagy a debug infók között lehet megtalálni a gyártót/a gyártó kódját. Ha élesek az apró betűk és a feketékkel sincs gond videóknál akkor valószínűleg a jobb pentile van benne, ha picit homályos/életlen helyenként a képe, akkor meg a gyengébb rgb delta panel lesz.
-
tasakos
tag
Sziasztok! Nemrégen vettem egy mi11 lite 5g-t, MI9-ről váltottam, főleg az akksi miatt, mert annak elég gyenge. Létezik az, hogy ennek a főkamerája gyengébb vagy jó indulattal ugyanolyan mint a Mi9- kamerája? Itt tesztelgetem, de nem vagyok elájulva a mi 11 liteban lévő főegységtől, pedig azt dicsérték, hogy vállalhatóan szép képeket csinál a kategóriában. Köszönöm a válaszokat.
-
Skynet258
veterán
Ha visszaolvasol a topikban, megjelenéskor vettem egy feketét, ma rá egy napra cseréltem egy zöldre - a fekete verzió nekem enyhén vibrált, nem volt olyan kontrasztos a kép, már akkor is beszéltük itt a topikban a két féle kijelzőt. Sajnos előre nem lehet megmondani melyiket kapod a dobozban.
-
Dave™
nagyúr
Jobban utánaolvasva kétféle kijelzővel szerelik (az 5G változatot biztosan),, az egyik egy TCL Pentile Diamond, a másik egy Tianma RGB Delta. Ez utóbbi a problémás, kisebb az effektív PPI és elvileg nagyobb a fogyasztása is, mint a másiknak. Ez sok mindent megmagyaráz az anomáliákból. Sajnos eddig nincs egyértelmű összefüggés a modellszámok és a kijelzőtípus között.
-
-
balu1977
senior tag
Ajanlások valójában. Úgy keresd.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
Viktor0610 #354 üzenetére
Akkor minden reklámot egyszer elég kikapcsolni és ennyi?
-
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! A hivatalos csatornán keresztül értékesített változatokban nincsenek rendszer szintű reklámok, ugye? Köszi!
-
balu1977
senior tag
Sose értettem miért fontos az aod a zsebedben vagy,ha nem látod? Vannak erre tök jó appok amoledra amik csak akkor jeleznek,ha van mit. Én pl már évekkel ez előtt megvettem a notifybuddyt és azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Robogó, kismotor
- Monitor hiba topik
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest