- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Tomi_Ohl #28939 üzenetére
Én úgy értettem az volt a kérdés mit tud a telefon. Igen általában ARM-et használják a telefonok kivétel az Intel mivel az nem tudja, így itt marad az x86/x64 attól függően melyiket tudja és mire készítették a programot.
Szóval tudtam én, csak azt nem tudtam miért kérdezi.OTP-s témához, nem tudom miért szarakodtok vele, weben is be lehet lépni és mindent meg tudsz csinálni rajta. Nálam az appon nem sok mindent lehetett csinálni, egy alszámlát nem is látott, úgyhogy ezért nem is volt már fent, szóval egy fos ahogy már írták páran, webes eléréssel viszont nincs gond.
Egyébként most kipróbáltam, MIUI Global Dev van fent root nélkül és működik, szóval MIUI nem kizáró ok mint írták itt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest