Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Karavik

veterán

válasz Attipapa #15252 üzenetére

"Az 5.5.9-es fastboot ROM-ot szeretnéd látni a régi felosztáson? Miért nem rakod fel utána update-el?
    Semmivel nem lesz tisztább a rendszered,ha állandóan fastboot-al rakod,mint akkor,ha felraktál egy bármilyen régebbit és ezzel visszaállítod a régi rendszert majd erre felrakod a zip-es update-ot."

Ez nagyon félreérthető volt szvsz erre kaptam fel a fejem!

"Tegnap este még bőszen vitáztál, hogy elég egy régebbi romot fastboot-al feltolni és visszaáll a régi rend,ma pedig kijelented,hogy nincs hivatalos visszatérés. Nem is kell,jó nekem a "félhivatalos",csak azt ne mondd, hogy ez valamit tönkretesz a telefonon!"

Hát igen, mert először úgy gondoltam, hogy ha a merged partícióra vonatkozó sorok benne vannak az új ROM-ok flash_all.bat fájlaiban, akkor miért nem lenne benne a rági ROM-ok esetében is, de aztán meggyőztél hogy ez nem így működik. Ma pedig megkérdezem Ingbrzy-t, hogy mi hivatalos módja a visszakapni a régi partíció felosztást, és azt írta, hogy hivatalosan nincs rá mód. De ettől a Te módszered működhet tökéletesen.

"Na ezzel meg komplett hülyének néztél!"

Dehogy, távoláljon tőlem, csak egyszerűen Te is félreértettél, mint most te engem :R

Az írás sose volt egyszerű közlési forma, mert gyakran különböző emberek különbözőképpen értelmezik azt amint közölni szeretnénk...ezt melóhelyről gyakran tapasztalom...

Végül, most ahogy másodszor leírtad így már villany a részemről is! ;)

Remélem nem bántottalak meg, mert abszolút nem volt szándékomban, ha mégis akkor bocsi n+1x :B :R

Új hozzászólás Aktív témák