Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Attipapa #15252 üzenetére
"Az 5.5.9-es fastboot ROM-ot szeretnéd látni a régi felosztáson? Miért nem rakod fel utána update-el?
Semmivel nem lesz tisztább a rendszered,ha állandóan fastboot-al rakod,mint akkor,ha felraktál egy bármilyen régebbit és ezzel visszaállítod a régi rendszert majd erre felrakod a zip-es update-ot."Ez nagyon félreérthető volt szvsz erre kaptam fel a fejem!
"Tegnap este még bőszen vitáztál, hogy elég egy régebbi romot fastboot-al feltolni és visszaáll a régi rend,ma pedig kijelented,hogy nincs hivatalos visszatérés. Nem is kell,jó nekem a "félhivatalos",csak azt ne mondd, hogy ez valamit tönkretesz a telefonon!"
Hát igen, mert először úgy gondoltam, hogy ha a merged partícióra vonatkozó sorok benne vannak az új ROM-ok flash_all.bat fájlaiban, akkor miért nem lenne benne a rági ROM-ok esetében is, de aztán meggyőztél hogy ez nem így működik. Ma pedig megkérdezem Ingbrzy-t, hogy mi hivatalos módja a visszakapni a régi partíció felosztást, és azt írta, hogy hivatalosan nincs rá mód. De ettől a Te módszered működhet tökéletesen.
"Na ezzel meg komplett hülyének néztél!"
Dehogy, távoláljon tőlem, csak egyszerűen Te is félreértettél, mint most te engem
Az írás sose volt egyszerű közlési forma, mert gyakran különböző emberek különbözőképpen értelmezik azt amint közölni szeretnénk...ezt melóhelyről gyakran tapasztalom...
Végül, most ahogy másodszor leírtad így már villany a részemről is!
Remélem nem bántottalak meg, mert abszolút nem volt szándékomban, ha mégis akkor bocsi n+1x
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest