Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz hevizms #7424 üzenetére

Bocsi, mosogattam meg pihiztem szinte egész nap. Kemény melós éjszakai műszakom volt.

Igen én megvettem a Pro verziót. Nekem tökéletesen mennek a nem gyári apkok is illetve az obb is átkerült az SD-re valamennyi alkalommal, amikor kellett. Viszont amint ráfrissítettem az 5.4.10-ről az 5.4.17-re mintha valamibe belenyúlt volna a rendszer. Ugyanis amíg az 5.4.10 alatt ezzel a módszerrel a QuickPic-ben is végre tudtam törölni képeket, addig most 5.4.17 alatt már megint nem. Illetve az Iron Knights játékom teljesen gallyra ment. Hiába telepítem újra és tisztítom a progi maradványait, különféle hibákkal leáll/crashel vagy éppen a 36 frissítésből vagy a 32 vagy a 34-nél megáll és szevasz tavasz. :B Vannak itt most apró hibák, de nem nagyon érdekelnek, mert a rom jól működik a többi téren. Utólag pedig azt mondom, hogy a 4.4-vel csak nyertünk, mert az 5.0 (ahogyan a megjelenésekor is írtam itt a Mobilarénás cikkben) a csili-vili übersmooth xarrá animált felületével zabálja az aksit. Rengetegen panaszkodnak miatta és az 5.1 sem hozta el az üdvösséget.

Új hozzászólás Aktív témák