- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Hát jobb és kényelmesebb-e? Ezt embere válogatja, de igazából én még nem nagyon halottam panaszkodni az embereket MIUI-ra. Szerintem jól is néz ki és tele van apró finomságokkal (amik nem ölik meg a rendszert mint a samunál), ráadásul témázható és testreszabható elég alaposan. Részemről a kedvenc felület, bár még huzamosabb ideig nem használtam (csak pár hétig a haver telefonján). Ha sorrendet kéne állítani nekem Holo UI (stock andoroid), MIUI, Liquid UI (acer féle)
-
-
nemlehet
őstag
Amúgy valahol olvastam erről (már tényleg nem tudom hol), hogy a sima postával kevésbé vámesélyes mint futárszolgálattal. Ennek van valóságalapja vagy csak az adott kommentelő volt szerencsés? Ahogy nézem a többség itt DHL-el rendel és nagy százalékban le kellett vámolják a cuccot. Aki esetleg többet rendel milyent tapasztalata van? Nem adócsalási célzattal, mert már rég megrendeltem a telót és valahol éppen kicsi szorgos kínai postások hozzák magyarország felé de kíváncsiságból érdekel, hogy tényleg így van-e.
Amúgy az újraindulás az valószínűleg áramellátási gond lesz. Ha jól érintkezik az aksi akkor valahol az alaplapon lesz gond amit nem hiszem, hogy házilag tudsz javítani.
-
nemlehet
őstag
Azért a GG-t is meg lehet karcolni, sőt nem is nehéz. Én pl a barátnőm régebbi telefonját karcoltam meg véletlenül a kabátommal. Elejtette, én utána kaptam de csak ilyen magamhoz szorítva bal füllel alátámasztva tudtam elkapni és sejtésem szerint a fém cipzár megkarcolta. De elég csak odaverni egy kőhöz, vagy valaki lerakja egy poros/homokos asztalra nyaraláskor és bénán veszed fel máris ott a baj. De az egyik barátom meg két komponensű ragasztóval kente össze a kijelzőjét (modellező) amit az életben nem vakarsz le. Ő meg csak lekapta a fóliát, felrakott egy másikat azt annyi. Szal azért van értelme, főleg hogy filléres tétel. (én angol amazonról szoktam rendelni. Kb 450 Ft 10 darab, eddig még sose volt vele gond. Bár nekem a tesóm kint él és el tudja küldeni, mert nem mindig szállítanak ide)
Én elvileg kapok hozzá szilicon tokot ajándékba (aliexpress). Nem tudom milyen lesz, ha nem lesz tőle bumfordi a teló azért rárakom, de ha mégis akkor amúgy is kabátzsebben hordom majd mindentől külön, szal nagy baja csak nem lesz.
-
nemlehet
őstag
Azt tudtam, hogy másik SoC, de az ennyivel energiatakarékosabb lenne? Amúgy is megfigyelésem szerint inkább a kijelző ami a fogyasztás nagy részét elviszi ha nem pörgeted a SoC-ot. De nem vagyok szaki, lehet hogy tévedek.
Szóval akkor továbbra is este 6-ra már behal a teló? -
nemlehet
őstag
Nah én is rendeltem egyet magamnak. Elég sokat nézelődtem A Hongmi és a Jiayu G3T között vaciláltam, de úgy tűnt ez megéri a felárat (asszem 20$ volt a különbség). 198$-ért sikerült rendelni ajándék fóliával, silicon tokkal, stylus pennel, phone standel, cable winderrel, kártya olvasóval. (jó mondjuk ezek filléres műanyag szarok
) Kérésre európai töltővel küldik és már úton van ha minden igaz.
[Innen rendeltem]
Mondjuk egy kicsit beparáztattatok a hamisítványokkal, meg valaki írta, hogy az Ali nem megbízható, de talán 5600 jó értékeléssel és kb reális árral nem lesz gond. Majd azért tüzetesen átnézem.
Nekem a legnagyobb félelmem, hogy az aksi karcsú lesz... Ezért is vaciláltam sokat, mert a Jiayu 2750-es aksija azért megnyugtatóbb lenne. De az egyik barátom Ascend P6-jából kiindulva ami hasonló kaliberű teló talán nem lesz gond. Igazából ha valaki meg tud nyugtatni, hogy 5-6 óra kijelző idővel estére marad még benne az jó lenne. Amit szoktam GBA emulátorral játék, böngészés főleg wifin és zenehallgatás.
Amúgy esetleg ehhez nem kapható nagyobb aksi vaskosabb hátlappal? De lehet, hogy power bank lesz, mert nem túl drágák és a tatyóban elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged